Ponedjeljak, 20. Maja 2024.
Tuzlanski.ba logo

Veoma lijep gest: Uposlenike bolnice dočekali buketi cvijeća na parkingu

Preuzmite sliku

Popularno

I u najteža vremena, čak i kad nam se čini da ništa ne ide kako treba, a budućnost izgleda mutno, ljudi pronađu način da nekome uljepšaju da.

Nakon dugog radnog dana, osoblje bolnice u Perpignanu u Francuskoj dočekalo je iznenađenje, na svakom automobilu na parkiralištu bolnice bio je postavljen cvjetni buket, piše Bored Panda. 

  • Ispostavilo se da je žena po imenu Murielle Marenac odlučila iznenaditi radnike u ovim teškim vremenima. Na svakom od automobila na parkiralištu bolnice bili su postavljeni buketi cvijeća. Murielle Marcenac je cvjećarka i vodi cvjetni salon koji se zove Marcenac Fleurs. Nažalost, zbog cijele situacije s COVID-19, njen je salon morao biti zatvoren, prenosi Tuzlanski.ba.

  • Nakon što je njen posao prisiljno zatvoren, umjesto da baci sve pripremljene isporuke, ona ih je odlučila pokloniti zdravstvenim radnicima u bolnici Perpignan.

  • “Morala sam donijeti odluku, a nisam željela bacati cvijeće. Umjesto da plačem, rekla sam sebi da moramo ljude razveseliti, posebno u trenucima poput ovih ”, ​​rekla je 38-godišnja cvjećarka, te je dodala: “Zahvaljuju mi ​​na podršci. Moramo se podržavati u ovakvim trenucima.(Tuzlanski.ba)

  • Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

    Ključne riječi: , ,