Subota, 18. Maja 2024.
Tuzlanski.ba logo

Urnebesna šala srpskog komentatora sa suprugom nasmijala sve

Preuzmite sliku

U programu uživo na RTS Slobodan Šarenac, poznati sportski komentator, našalio se sa suprugom Anđelijom Arbutinom Šarenac, a to je izazvalo oduševljenje čitave javnosti.

Nakon detaljne analize igre košarkašica, ali i izjava poslije pobjede nad Južnom Korejom (65:61) i plasmana u četvrtfinale Olimpijskih igara, srpski komentator je odlučio da pokaže sav šarm.

Odlučio je da bude neposredan i oduševio mnoge pitanjem koje je postavio supruzi Anđeliji, bivšoj košarkašici i osvajačici srebra sa Olimpijskih igara u Seulu 1988. godine. Postigla je koš za pobjedu u polufinalu tih Igara protiv Australije, a to je bila jedna od njene četiri srebrne medalje u dresu Jugoslavije.

Sudbina je htjela da se bračni par u isto vrijeme nađe u prenosu uživo, a to je poznati komentator iskoristio na sjajan način.

“Za kraj imam jedno šaljivo pitanje za našu gošću. Ne znam da li smijem s obzirom na to da sam ključeve od kuće ostavio u Beogradu, ali, ipak, gdje su djeca i ko pazi na njih? Toliko od mene i pozdrav“, rekao je sa osmijehom Šarenac.

Uslijedila je najprije reakcija Aleksandra Stojanović, sportskog novinara koji je bio jedan od voditelja emisije u Beogradu.

„Anđo, porodica je ipak sve. Sve je u redu, ali porodica na prvom mjestu“, rekao je Stojanović.

Anđelija je spremno uzvratila.

„Naravno, djeca su kod kuće. Da odgovorim, djeca su kod kuće“, poručila je supruga Anđelija, a onda se dalje posvetila analizi igre košarkašica na Olimpijskim igrama.

Njih dvoje imaju dve ćerke Ninu i Lanu.

 

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , ,