Četvrtak, 18. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Turistkinja ostala u šoku nakon što je otkrila pravo značenje svoje tetovaže na arapskom

Preuzmite sliku

Caitlin Delphine, rodom iz Švedske, boravila je u hotelima širom svijeta, ali ovaj određeni boravak će joj ostati u sjećanju

Turistkinja je postala predmet ismijavanja na internetu nakon što je podijelila tetovažu koju je uradila s nepoznatim osobama.

Caitlin Delphine, rodom iz Švedske, boravila je u hotelima širom svijeta, ali ovaj određeni boravak će joj ostati u sjećanju.

Samostalna putnica, koja je do sada posjetila 33 zemlje, podijelila je na TikToku tetovažu koju je uradila u Maroku. Caitlin je impulzivno utisnula riječ “majoneza” na svoju kožu arapskim pismom s još dvije turistkinje koje je upoznala prije deset dana u svom hotelu.

@caitdelphine If you havent stayed in a hostel, you definitely should! #hostellife #hostelworld #solofemaletraveler #backpacking #morocco #traveltattoos ♬ Bim Bom – João GIlberto

Video je od tada prikupio preko milion pregleda i ostavio korisnike društvenih mreža u šoku.  Jedna je odabrala tetovažu na ruci, a druga na gležnju.

Napisala je: “POV: U Maroku tetoviraš iste tetovaže s ljudima koje si upoznao prije deset dana u hostelu.”

Držala je prevodilac na svom telefonu iznad tetovaže da otkrije njeno značenje, pisao je majoneza.

Preko milion korisnika društvenih mreža od tada je pogledalo snimak, a dok su neki oduševljeni, drugi su ostali šokirani.

‘Kao Marokanac, definitivno mogu potvrditi da se kaže majonez.‘, ‘Nikada više to nećete zaboraviti u radnji. Lična stalna lista za kupovinu.‘, ‘To je tako metalno.‘, ‘Čak i da je to bila nesreća, mislim da se ne bih ni ljutio.‘, neki su od komentara.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje