Subota, 24. Februara 2024.
Tuzlanski.ba logo

‘Tetovirao’ svoju četverogodišnju kćerku, pa šokirao mnoge

Preuzmite sliku

Jedan tattoo majstor šokirao je ljude nakon što je otkrio da je svojoj četverogodišnjoj kćeri napravio prvu ‘tetovažu’.

Video, koji je postao viralan s više od četiri miliona pregleda na Tik Toku, prikazuje kako tata na ruku svoje kćeri tetovira njezinog omiljenog lika iz crtanog filma My Little Pony, piše The Sun.

Djevojčica u videu sjedi na stolici  za tetoviranje dok je tata drži za ruku i tetovira. Wesley, koji je tattoo umjetnik, prvo je stavio šablonu crteža na njezinu ruku, a činilo se kao da se njoj cijelo to iskustvo jako svidjelo jer je s ogromnim osmjehom pratila svaki tatin pokret.  Nakon što je skinuo šablonu s njene ruke i zaplesao pokazujući svoj pribor za tetoviranje, čuje se da djevojčica govori: “Tata, smiješan si!”

@wesley.arts 😮😲😲😲💙💙🥶🥶DID MY DAUGHTERS FIRST TATTOO ✍️✍️ #tattoos #inked #ink #tattooideas #daughtersfirsttattoo #fatherdaughter #daughters #fatheranddaughterbonding #jayla #wesleyarts #fashiontiktok #inked #tattooshop #tattooartist #blacktattooartist #inkedup ##tattooed #foryoupage #foryourpage #foryouthispage #tattoos #foryou #daughterslovefordad #girldadtiktok #girldad #firsttattoo @Summer Walker #session32 #session32cover #session32challenge #summerwalker #summerwalkersession32 #session3 #girldad ♬ original sound – @wesley.arts

Kada joj je nacrtao cijelu tetovažu, omotao joj je ruku kako bi koža ostala vlažna dok zacjeljuje.    Video je ubrzo izazvao veliku pažnju korisnika, a mnogi su ga kritizirali, misleći da je tetovaža prava.

“Zašto ovo radite tako maloj djevojčici?” upitala je jedna korisnica. “Siguran sam da joj se ova tetovaža ne bi svidjela s godinama”

Uprkos reakcijama, tata se odlučio na ‘tetoviranje’ svoje kćeri još jednom, tvrdeći da ga nije briga šta drugi kažu jer se njoj to zaista svidjelo. Dok su neki korisnici na to i dalje gledali kao na nešto loše, mnogi su to ipak vidjeli kao slatku uspomenu između oca i kćeri.

Ovo je zaista slatko. Bila je tako sretna zbog lažne tetovaže. To njihovo zbližavanje me otopilo”, komentarisala je treća korisnica.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,