Nedjelja, 3. Marta 2024.
Tuzlanski.ba logo

Test od 5 sekundi otkriva nešto više o vašoj ličnosti: Koju boju ste prvo uočili na ovoj slici?

Preuzmite sliku

Pogledajte sliku koju boju ste prvo uočili na slici?

Koji ton po vama dominira? Ona koja vam je prvo privukla pažnju otkriva puno o vašem životu, ljubavi i ličnosti! Zašto neko prvo primijeti detalj, neko boju, a neko treći oblike na slici? Način na koji vidimo ono što nam je pred očima, kao i stvari koje nas okružuju, dosta govori o našoj osobnosti. Testovi temeljeni na osobnom doživljaju ilustracija i slika, kao i optičkim iluzijama, su laki, brzi i prilično precizni. To je jedan od razloga zbog čega su toliko popularni u posljednje vrijeme, posebno na društvenim mrežama. Osim što vježbaju naše mentalne sposobnosti i vid, ovakvi testovi su vrlo zabavni!

 • Tamnoplava

  Vi ste perfekcionist, volite sve analizirati i vrlo ste dobri u tome. Nikada ne donosite odluke brzopleto, a da niste prethodno sve faktore uzeli u obzir. Prijatelje birate pažljivo, tek kada se ispostavi da su svojim postupcima zaslužili vašu odanost. Romantika vam nije jača strana, što ne znači da ste lišeni emocija. Samo ih ne stavljate na prvo mjesto. Estetika vam je vrlo važna u svemu pa tako i u odabiru partnera.

  Žuto-zelena

  “Lako ćemo” je vaš moto. Vi ste opuštena osoba koja na trpi pritisak i ne upadate u stres bez razloga. Lako se prilagođavate svakoj situaciji jer uvijek gledate “širu sliku”. To što prihvaćate ljude sa svim njihovim manama i vrlinama, ne znači da ih ne vidite realno. U ljubavi ste lišeni ljubomore i ponosa, ali zbog tog ležernog stava često “nastradate”.

  Tirkizna

  Vi u svemu vidite umjetnost. Kreativni ste i maštoviti, a krasi vas i radoznao um. Uvijek ste u potrazi za novim avanturama. Uživate u otkrivanju novih stvari, bilo da je riječ o jelima koje nikada niste probali ili zemljama koje nikad niste posjetili. Rizik vas privlači, zbog čega niste idealan partner za one koji žele stabilnu vezu. Lako se zaljubljujete, ali isto tako se i brzo “ohladite”. (loveseansa)

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

  Ključne riječi: , ,