Petak, 12. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Snimak koji se munjevito širi internetom: Djeca prekinula tatino javljanje uživo na BBC-u (VIDEO)

Preuzmite sliku

Profesor političkih nauka Robert Kelly gostovao je u emisiji BBC World Newsa u kojoj je kao stručni komentator govorio o opozivu južnokorejske predsjednice Park Geun-hye. Kelly je stručnu analizu davao je preko Skypea, iz svog doma, a onda se dogodio jedan od najzabavnijih trenutaka live televizije u posljednje vrijeme.

U trenutku dok je Kelly, posve ozbiljan i obučen u odijelo s kravatom analizirao detalje političke krize u Južnoj Koreji, u njegovu radnu sobu iznenanada je upala njegova kći, stara možda tri ili četiri godine i vrlo samopouzdano se dogegala do oca.

Snimka je naravno odmah postala viralna

Voditelj je Kellyja upozorio da mu je dijete ušlo u sobu i pokušao nastaviti razgovor. Praktički u istom trenutku kroz otvorena vrata radne sobe ulazi još mlađe dijete u hodalici. Koju sekundu kasnije u sobu je za djecom uletjela profesorova supruga koja je u panici vrišteće klince izvukla iz sobe.

Kelly, trudeći se ne reagirati, nastavlja ozbiljna lica govoriti o političkoj drami na korejskom poluotoku, dok se iz hodnika čuje plač djeteta koje ne razumije zašto baš sada ne može do tate. Naravno, video je instantno postao viralan.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , , ,