Petak, 12. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Ozana se vratila na YouTube: ‘Prošla sam pakao zbog tikvica’

Preuzmite sliku

Prije desetak godina brojnim pratiteljima je otkrivala male gastro tajne poput kako spremiti sendvič za školu ili kako pohovati tikvice, ali ta joj je ‘slava’ ubrzo prisjela, a maltretiranje i vrijeđanje se nastavilo.

Postala je poznata kao 11-godišnjakinja, a snimcima na kojima je dijelila savjete nasmijala je mnoge. U međuvremenu je Ozana Pevec Marić (23) tadašnji YouTube kanal obrisala, odrasla, nedavno se i vjenčala, dobila dijete, a zatim vratila tamo gdje je sve počelo – na YouTube.

– Pozdrav svima! Mislim da sam sve objasnila u videu i iskreno se veselim povratku nakon dugih 12 godina. Sad sam konačno spremna krenuti dalje i ovaj put nastaviti bez obzira na sve. Na ovaj način ćete barem pisati aktualne stvari o meni, a ne nagađati na temelju nečega od prije više od desetljeća. Ugodan Vam dan želim i uživajte, barem sada imate u čemu. Vidimo se uskoro – napisala je Ozana u najavi svog povratničkog videa na YouTubeu.

– Svi znate ko sam. Sad želim stati na kraj nekim stvarima. Pisali su mi kroz sve ove godine razne komentare, ružne poruke, vrijeđali me na internetu i na ulici. Zbog tih videa sam prošla pakao, a ja nikome ništa nisam napravila. Nisam to nikad očekivala, bila sam dijete i ti video uradci su trebali biti za prijatelje i porodicu. Da nisam toliko snažna, zbog tuđe zlobe je sve moglo završiti tragično – progovorila je o ozbiljnim i mračnim temama Ozana.

Komentare, kako kaže, više ne čita, a na novom profilu su isključeni. Iako joj je YouTube prouzročio velike traume, nedostajalo joj je snimanje i imala je veliku želju ponovno se okušati u ovom formatu, a teme će, kako kaže, birati pametnije. (24sata.hr)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,