Četvrtak, 30. Maja 2024.
Tuzlanski.ba logo

Osjetila snažan smrad iz svog auta, a onda je ispod haube otkrila nešto nevjerovatno

Preuzmite sliku

Zadnji put kada je Holly pogledala ispod poklopca motora, a bilo je to prije mjesec dana, tada tu nije bilo ništa neobično

Holly Persic iz Pittsburgha u SAD-u začudila se kada je osjetila jaki miris paljevine nakon što je izašla iz svoga automobila koji je parkirala pred bibliotekom.

Čula je i neobičan zvuk ispod poklopca motora automobila pa ga je odlučila podignuti, a onda je imala šta vidjeti. Ispod poklopca pronašla je stotine oraha i sasušenu travu, a krivac za to bile su vjeverice koje stanuju u dvorištu obitelji Persic.

  • – Supruga me nazvala i rekla da auto smrdi kao da gori i da proizvodi čudan zvuk. Rekao sam joj da digne poklopac motora, a onda mi je poslala fotografije. Bilo ih je posvuda, trebalo je sat vremena da ih sve uklonimo – rekao je Hollyn suprug Chris.

    Zadnji put Holly je pogledala ispod poklopca motora prije mjesec dana, a orasi su počeli padati prije dva-tri sedmice pa se vjeruje da su vjeverice u tom razdoblju skladištile svoju hranu.

  • – Vjeverice su radile vrlo brzo – našalio se Chris koji je dodao kako su mehaničari, srećom, uspjeli sve očistiti i popraviti štetu koju su životinjice napravile. (Tuzlanski.ba)

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

    Ključne riječi: , ,