Srijeda, 17. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Muškarci na pilatesu: “Sad mi je lakše kad vidim da se i oni jednako muče”

Preuzmite sliku

Reformeri su posebne sprave za pilates i vrlo su popularne među ženama, a rijetko koji muškarac zaluta na takav trening. Jedna trenerica okupila je muškarce u formi da isprobaju pilates prvi put.

Trenerica reformer pilatesa okupila je muškarce koji su u formi da isprobaju vježbati pilates, koji je oduvijek bio na glasu kao trening za žene. Uvijek se vode polemike oko toga jesu li to teške vježbe ili ne, a čini se da su se muškarci napokon uspjeli složiti oko odgovora.

“Prvi put su proživjeli odbrojavanje na pilatesu za koje imate osjećaj da nikad neće završiti,” kroz smijeh je brojala trenerica koja objavljuje videe na TikToku, uživajući u pokušajima muškaraca da izdrže vježbe.

Nakon što je izbrojala vježbu do kraja, teški uzdasi uslijedili su iz izmorenih vježbača.

@nrg.pilates POV: you’re experiencing the never ending pilates countdown for the first time 😅🤭😆❤️‍🔥💀!!!! #pilates #reformer #pilatesreformer #reformerpilates #tradiesdopilates #tradies #pilatesmen #pilatestrainer #gymlovers #pilateslovers #exercise #exercisemotivation #mendoingpilates #mobility #flexibility #glutes #gluteworkout #lowerbodyworkout #pilateslegs #pilatesinstructor #pilatesreformerinstructor #pilatesstudio #reformerstudio #canberra #canberrapilates #visitcanberra #pilatestok #canberratok #pilatesaustralia ♬ original sound – nrg.pilates

Video je sakupio preko 5.9 miliona pregleda, preko pola miliona lajkova i nekoliko hiljada komenatra.

Trenerica im je rekla da ne zaborave disati, kako ne bi pali u nesvijest.

@nrg.pilates POV: Tradies try reformer Pilates take #2 🤭🤭 Theres more where this came from! So proud of these gents lets show them some love 😆 #pilates #reformer #pilatesreformer #reformerpilates #tradiesdopilates #tradies #pilatesmen #pilatestrainer #gymlovers #pilateslovers #exercise #exercisemotivation #mendoingpilates #mobility #flexibility #glutes #gluteworkout #lowerbodyworkout #pilateslegs #pilatesinstructor #pilatesreformerinstructor #pilatesstudio #reformerstudio #canberra #canberrapilates #visitcanberra #pilatestok #canberratok #pilatesaustralia ♬ original sound – nrg.pilates


“Dečki ne shvataju kako je pilates težak”; “Sad ne mogu prestati gledati videe tipova koji po pri put vježbaju pilates. Super su mi!”; “Sad mi je lakše kad njih vidim da se jednako muče”, samo su neki od komentara. (24sata)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , ,