Utorak, 23. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Ljudi podijelili svoje priče i otkrili zašto su prevarali partnere

Preuzmite sliku

Nevjerni muškarci i žene širom svijeta ispričali su zašto su varali svoje partnere. Svoju ispovijest podijelili su na Redditu nakon što je jedna žena otkrila da ju je njezin dugogodišnji dečko prevario iako su bili u sretnoj vezi.

“Pružao mi je ljubav, a onda me izdao”

“S tim sam čovjekom bila pet godina. On je moja prva prava ljubav. Jučer sam pričala prijateljici koliko sam bila oduševljena s njim. Nikad se nisam osjećala tako sigurnom. Znao me doma dočekati s upaljenim svijećama, s jagodama i čokoladom, filmovima, a znao me i masirati. No, danas sam se probudila u suzama, jer sam saznala da me vara. Nisam mogla vjerovati, jer mi on već pet godina pokazuje nevjerovatnu ljubav”, napisala je u objavi.

 • Prevarena žena je zamolila druge da ispričaju zašto su se odlučili prevariti partnera. Evo što su rekli:

  “Za sve je kriv ego”

  “To je sve bilo zbog mog ega. Pokušali smo riješiti to, ali jednostavno nismo uspjeli”, rekao je jedan muškarac.

 • “Prevarila sam svog dečka s nekim s kim sam imala snažnu emotivnu vezu. Iako sam osjećala krivnju što mu nisam rekla, nisam mislila da sam nešto loše napravila”, kazala je žena.

  “Ona je prva prevarila pa sam joj vratio”

  “Htio sam šarati. Nisam bio zaljubljen u nju i ne žalim toliko zbog toga. A osim toga, ona me prva prevarila pa sam joj samo vratio”, komentirao je Redditor.

  “Bila sam depresivna i puno sam pila”

  Drugi su za to krivili svoje loše mentalno zdravlje.

  “Prevarila sam ljubav svog života. Bila sam depresivna i puno sam pila, a moje mentalno zdravlje je bilo loše. Mislila sam da će me nešto drugačije učiniti sretnijom i nisam ga htjela povrijediti, jer on je najbolji muškarac kojeg poznajem”, priznala je žena.

 • “Znala sam da ne mogu ostati s njim”

  “Moj bivši i ja imali smo problema i prevarila sam ga jednu noć, a sljedeći dan prekinula s njim. To nije isprika, ali varala sam, jer sam znala da ne mogu ostati s njim i lagati mu pa me to natjeralo da konačno odem od njega”, rekla je druga.

  “Libido moje supruge je opao pa sam ju prevario s prostitutkom”

  Jedan muškarac je priznao da je ženu prevario s prostitutkom.

  “Libido moje supruge je opao i nismo dugo spavali zajedno. Zbog toga sam počeo odlaziti u bordel nekoliko puta mjesečno. Nisam mogao izdržati šest mjeseci bez seksa, ali nisam ni bio sretan zbog afere”, objavio je.

 • Ženu je prevarilo troje partnera: Prvi je htio još istraživati, drugi je bio nesiguran, a treći je tvrdio da nisu bili službeno u vezi

  Jedna je žena otkrila razloge nevjere nekoliko bivših partnera.

  “Evo njihovih objašnjenja. Prvi je rekao da se jednog dana želi oženiti sa mnom, ali je još htio ‘istraživati’. Drugi mi je rekao da je to nesigurnost. Izgledala sam bolje od njega i rekao mi je da želi pažnju drugih žena. Treći mi je rekao da ‘službeno’ nismo zajedno, ali upoznala sam njegovu cijelu porodicu i govorio je o budućnosti sa mnom”, napisala je i dodala:

  “Razgovarali smo o dubokim osjećajima jedno prema drugom. Prevario me na odmoru i kad se vratio rekao je: ‘Nismo bili službeni, ali sad kad sam se vratio i izbacio to iz svog sistema, hoćeš li mi biti djevojka?'” zaključila je žena. (Index.hr)

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

  Ključne riječi: , , ,