Četvrtak, 22. Februara 2024.
Tuzlanski.ba logo

Klijentica dobila “mini infarkt” nakon tretmana sa obrvama

Preuzmite sliku

Tehničarka za obrve Olivia Chinnock iz Chelmsforda u Velikoj Britaniji na TikToku je pokazala kako se našalila sa svojom klijenticom tako što joj je iscrtala obrve i zatim je upitala šta misli o rezultatu.

“Hoće li izblijedjeti?” upitala je tehničarku koja joj je odgovorila: “Da, oko 40 do 50 posto. Htjela si da budu deblje i izraženije. Mislim da ćeš se naviknuti na njih.”

“Nimalo mi se ne sviđa. Kao da su obojene markerom”, rekla je klijentica, jedva susprežući suze, a tehničarka ju je tješila:

“Ovaj luk zaista uokviruje tvoje lice.” Srećom, na kraju je otkrila kako je riječ o zezanciji za TikTok, a sretna klijentica je s olakšanjem odahnula i rekla: “Upravo sam dobila mini infarkt.”

@oliviastylebrows Brow prank on my client..wasnt expecting her reaction 😭💀🤣 #tiktok #fyp #prank #browprank #viral #combinationbrows #spmu #ombrebrows #tattoo #fyp #brows #browtech #powderbrows #hairstrokes #essex #london #manchester #browtech ♬ original sound – OliviaStyle

Snimak je prikupio dva miliona pregleda, a brojne tiktokerice komentarisale su smiješnu situaciju.

“Ne bih ništa rekla. Samo bih otišla kući i plakala cijelu noć”, napisala je jedna, a druga komentarisala: “Super je kako se smijala kroz suze, svaka čast.”

@oliviastylebrows Replying to @OliviaStyle The Brow reveal 😍😍😍 the transformation is crazy!! #browprank #part2 #combinationbrows #spmu #ombrebrows #tattoo #fyp #brows #browtech #powderbrows #hairstrokes #essex #london #manchester #browtech ♬ original sound – OliviaStyle

“Sada želimo vidjeti kako joj obrve zapravo izgledaju”, napisala je treća, a tehničarka je zatim u videu pokazala konačan rezultat.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,