Utorak, 23. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Kako izgleda fudbalski meč sa sto promila alkohola u krvi (VIDEO)

Preuzmite sliku

Vidjeli smo epske promašaje, vidjeli smo užasno bolne startove koji su okončavali karijere, vidjeli smo greške kakve ni djeca u predškolskom uzrastu ne bi napravila, a vidjeli smo i preokrete kakve ni najveći majstori filmske režije ne bi iscenirali.

Taman kada pomislimo da smo vidjeli sve, i da gore ne može – na nevjerovatan potez odluči se grupa norveških fudbalskih amatera koja granice najvažnije sporedne stvari na svijetu pomjeri do granica pijanstva.

Dobro ste pročitali. Igrači amaterskog kluba u Norveškoj “zagrijali” su se uz razna alkoholna pića, a neki nisu uspjeli ni izaći na teren. Podijelili su se u dvije ekipe, a svaki igrač je morao imati bar jedan promil alkohola u krvi prije nego utakmica počne.

Svaki igrač koji postigne gol u takvom stanju bio bi testiran na alkotestu, i ako je imao manje od jednog promila – gol ne bi bio priznat, a taj fudbaler bi morao popiti još alkohola kako bi mogao nastaviti susret.

U jednom trenutku, ‘sto promila alkohola‘ je bilo na fudbalskom terenu. Tuče, psovke, suspenzije…sve se moglo vidjeti na ovom nesvakidašnjem fudbalskom događaju.

Riječi su suvišne. Pogledajte video. (N1)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,