Četvrtak, 18. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Kad stvari krenu po zlu: Htjeli otkriri pol bebe, ali napravili požar

Preuzmite sliku

Radost jednog para brzo se pretvorila u paniku nakon što je za dlaku izbjegao katastrofu na svojoj zabavi za otkrivanje spola kada je pirotehnička naprava koja je imala za cilj da objavi spol njihovih blizanaca pokvarila i zamalo im je zapalila kuću.

Jenni Alarcon i Lucas Motta koji žive u Rio de Janeiru u Brazilu  dali su sve od sebe, čak su angažovali profesionalnog videografa da snime trenutak kada su saznali pol svoje bebe. Međutim, nakon što je uređaj eksplodirao  obasipajući goste konfetima i ružičastim dimom  shvatili su da se drvena ograda iza njih zapalila, piše New York Post.

U sada viralnom videu, budući roditelji stoje ispred ogromnih slova dok se obojeni dim koji je bio roze, miješa sa dimom. Uzbuđenje ubrzo prelazi u paniku, a gosti se čuju kako vrište dok se ograda iza slova “S” diže u plamen koji počinje da se širi, prenosi Tuzlanski.ba.

@jennialarcon_Gente kkkkkkkkkkkkkkk e estava ao vivo lá na rede ao lado, eu salvei a live 😂

♬ som original – Jenni Alarcon

Kako vatra postaje sve veća, Motta se vidi kako vuče neka od džinovskih slova kako bi ih spriječio da se također zapale dok se gosti zabave bore da obuzdaju vatru. Alarcon je objavio video promašaja na TikTok-u, gdje je pregledan više od 4,4 miliona puta. Odgovarajući na komentar na video snimku, Alarcon je rekao da su njihovi gosti neozlijeđeni, te da je to bio samo “prepad”. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,