Srijeda, 22. Maja 2024.
Tuzlanski.ba logo

Ispunili želju umirućem obožavatelju: Daniel prvi pogledao novi nastavak “Ratova zvijezda”

Preuzmite sliku

Kolika je stvarna moć društvenih mreža pokazuje i slučaj Danijela Fleetwooda oboljelog od raka kojemu je zadnja želja bila vidjeti novi nastavak “Ratova zvijezda” prije nego li zauvijek napusti ovaj svijet. Twitter se uključio u ispunjenje želje hashtagom #ForceForDaniel, a očito je vijest došla i do samog Georgea Lucasa pa je 32-godišnjem Danielu ispunio želju.

  • daniel-ratovi-zvijezda-obozavatelj-zelja2
  • Tako je Disney ustupio još needitovani materijal najnovijeg nastavka “Ratova zvijezda”, kojeg je njihov veliki obožavatelj imao priliku pogledati prije premijere 18. decembra kada stiže u kina diljem svijeta. Daniel je pak s prijateljima na Facebooku podijelio kako je njegovo tijelo sada 90% zahvaćeno tumorom, te više nema nade za njegovo ozdravljenje.

    Mala je to utjeha njegovoj porodici, no njegova zadnja želja ipak je ispunjena. I sam Mark Hamill bio je dirnut pa je podijelio status na Twitteru, dok je njegova supruga zahvalila svima putem Facebooka no isto je tako zamolila sve medije i prijatelje da ih više ne uznemiravaju jer žele zadnje dane provesti zajedno a ne odgovarajući na telefonske pozive. (index.hr)

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje