Petak, 24. Maja 2024.
Tuzlanski.ba logo

Inteligencija ide pod ruku sa ludilom: Ove slavne ličnosti imale su bolesne sklonosti…

Preuzmite sliku

Istorija je pokazala kako visoka inteligencija često ide pod ruku s ludilom, ali i raznim perverznim sklonostima. Ovih šest ličnosti dokaz su tome

Gandhi je spavao s hrpom golih žena (uključujući i svojom nećakinjom)

On je bez sumnje jedan od najvećih duhovnih vođa moderne povijesti i odgovoran je za građanski pokret koji je naposljetku slomio vlast britanske imperije nad Indijom. Bio je poznat po svom zalaganju za mirna djela i aktove “nesuradnje” poput štrajka glađu, bojkotima te maršom dugim gotovo 400 kilometara kako bi došao do mora i prikupio sol, što je bilo specifično zabranjeno bizarnim britanskim zakonom.

Gandhija se doživljavalo kao svetog čovjeka, a život mu je skončao religiozni fanatik u atentatu. No, iza zatvorenih vrata, istina ipak poprima neku drugu dimenziju. Naime, Gandhi se u dobi od 37 godina zavjetovao na celibat, no to ga nije spriječilo da entuzijastično potiče žene da gole spavaju s njim sve do dobi od njegovih 70 godina. Tvrdio je kako je to produžetak njegovog zavjeta, usmjeren da testira njegovu volju. Prema strogim pravilima Gandhijevog “ashrama”, te žene se čak nisu smjele seksati ni s vlastitim muževima, no morale su sudjelovati u njegovim bizarnim “tulumima u pidžamama”, odnosno bez ičega, ali i kupanjem s njim te vrstom striptiza koje bi izvodile, jer je očigledno put iskušenja trebao biti popločen što većim izazovima.

No, ni to nije sve – Gandhi je u svoje odaje vodio i 18-godišnju nećakinju po bratu. Iako ne postoje nikakvi dokazi da se s golim ženama seksao, cijela priča ipak zvuči bolesno.

Benjamin Franklin je volio što starije i sa što većim poprsjem

Jedan od očeva SAD-a kao države bio je i genijalan inovator koji je otkrio tijek i karakteristike Golfske struje, izumitelj gromobrana, izdavač novina i knjiga… No, iza zatvorenih vrata, Benjamin se dičio svojim velikim arsenalom priležnica – što starijim i što prsatijim je mogao naći. U svom pismu poznaniku 1745. g.savjetovao mu je da su starije konkubine najbolji odabir jer ih starost toliko ugrožava da će učiniti apsolutno sve kako bi zadržale interes muškarca te su stoga najbolje ljubavnice.

“Klimave starice su po prirodi više diskretnije i iskusnije, a šanse da zatrudne su nikakve, pa će vas poštedjedi od onog s*anja s djecom. Malo je vjerovatno da ćete se osjećati loše nakon seksa s njima, jer ubacivanje u te koštane vreće s grožđicama je daleko manji grijed od razdjevičavanja kakve mlade dame koja je bila dovoljno naivna da vam vjeruje. Jer, kod svake životinje koja hoda uspravno, nedostatak tekućina koje pune mišiće prvo pogađa gornje dijelove – lice se suši i postaje naborano, potom vrat, a zatim grudi i ruke, dok donji dijelovi ostaju jedri kao nekoć. Zbog toga, ispod pojasa, nemoguće je prepoznati stariju od mlađe žene. A kako su u mraku sve mačke sive, užitak sa starijom ženom je ako ne jednak, već obično i bolji sukladno s vježbom i iskustvom”.

Winston Churcill je volio biti gol

Sir Winston bio je britanski premijer i prvi lord mornarice tijekom Drugog svjetskog rata, a prosljavljen je i dobivanjem Nobelove nagrade kao jedan od najpoznatijih svjetskih vođa u istoriji. Uživao je u porocima poput obilja alkohola i cigara, a iza zatvorenih vrata je obožavao paradirati gol, iznenađujući na taj način osoblje i strane diplomate koji su mu dolazili. Navodno, svako ko je imao sastanak s njim imao je velike šanse da ga vidi nagog kako vodi svoj narod za stolom ili šećući po uredu. U njegovoj golom tijelu nije uživalo samo blisko osoblje, pa su ga takvog vidjeli i američki predsjednik Roosveslt te njegov sin.

Navodno mu je pri tom bliskom susretu Churchill rekao “Kao što vidite, gospodine predsjedniče, ja nemam šta kriti” – stojeći gol sa samo cigarom u ustima i diktirajući pismo svom tajniku.

Gol je bio i sljedeće godine u posjetu Bijeloj kući, gdje se osoblje crvenilo dok su mu nosili brandy u sobu.

Lord Byron je bio sakupljač stidnih dlaka

Vodeća figura pokreta romantizma u Evropi, a kad je umro u dobi od 36 godina, cijela je Velika Britanija bila u žalosti. Sam po sebi bio je čudnjikav, primjerice držao je medvjede za kućne ljubimce, a seks je prakticirao s kime je god mogao, uključujući i svoju polusestru. U to je doba bilo uobičajeno zatražiti svoju dragu uvojak kose za sjećanje, no Lord Byron imao je drugačiju praksu – on je šišao uvojke stidnih dlaka koje bi potom vezao vrpcom i spremao u omotnice s imenima.

Lord Byron sve je to spremao u svoj ured, gdje su dokazi ostali i stotinu godina nakon njegove smrti.

Velik broj slavnih pisaca imali su fetiš na stopala

Fetiš za stopalima proslavio je Tarantino u svojim filmovima, a očigledno je to jedan od najpopularnijih fetiša među slavnim ličnostima – od F. Scott Fitzgeralda, Thomasa Hardya, Victora Hugoa, Goethea i Puškina do Dostojevskog. Primjerice, dok je Goethe bio zauzet pisanje Fausta, žena s imenom Christiane von Vulpis koja mu je redovito slala svoje iznošene cipele. Ta je dama njegov penis zvala “Herr Schonfuss” (Gospodin Stopalić), što očigledno indicira njegovu strast.

Puškin je doslovno rekao kako bi radije buljio u djevojčino stopalo nego u njeno lice ili grudi…

Charlie Chaplin organizovao je orgije

Jedna od najprepozantljivijih filmskih ikona svih vremena iz doba nijemog filma, a iza zatvorenih vrata taj je genijalac davao sve od sebe da spava sa svakom ženom koju je upoznao. Osim toga, organizirao je orgije sa svojim kolegom Fatty Arbuckleom (koji je naknadno optužen za silovanje žene do smrti, iako nije osuđen).

Također, Chaplin je poznat kao prvi koji je uveo metodu “seksom do uloge”. Kako je to bilo doba nijemog filma, djevojci na kauču bi pokazivao kartice s time što je trebala činiti, a naposljetku bi završile posve gole pred njim. Onda bi ih natjerao da stanu uz zid, a on bi ih gađao graškom, što mu je očigledno bilo urnebesno smiješno. (express.hr)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje