Srijeda, 29. Maja 2024.
Tuzlanski.ba logo

Imaju i vlastiti show: Par nakon 14 sinova i 27 godina braka dobio kćerku

Preuzmite sliku

Par iz Michigana sa 14 sinova koje imaju ove sedmice dočekao je svoju prvu kćerku, piše Fox News.

Kateri Schwandt (45) rodila je Maggie Jayne u četvrtak u bolnici  u Michiganu. Najmlađa članica porodice Schwandt težila je 7 kilograma, prenosi Tuzlanski.ba.

Maggiein otac Jay (45) rekao je da su on i Kateri presretni i izvan sebe od uzbuđenja što je Maggie došla u njihovu porodicu.

“Ova je godina na toliko načina bila nezaboravna, ali Maggie je najveći dar koji smo ikad mogli zamisliti”, rekao je Jay.

 • On i Kateri vjenčali su se 1993. godine prije nego što su pohađali državni univerzitet Ferris.

  Dobili su prva tri sina prije nego što su diplomirali. Kateri je magistrirala u oblasti socijalnog rada, a Jay diplomirao pravo.

  Danas je Jay adokat i vlasnik je preduzeća za mjerenje zemljišta. Njihov najstariji sin, Tyler, ima 28 godina. On kaže da njegovi roditelji nisu mislili da će ikada imati kćerku.

  “Moji su roditelji konačno blagoslovljeni djevojčicom za koju nikada nisu mislili da će je na kraju dobiti. Prošlo je otprilike 12 sati otkako nam je otac rekao da nam  je mama rodila sestru, a ja još uvijek nisam sasvim svjestan toga”, kaže Tyler.

 • Među ostale sinove Schwandt porodice spadaju Zach, Drew, Brandon, Tommy, Vinny, Calvan, Gabe, Wesley, Charlie, Luke, Tucker, Francisco i Finley.

  Porodica se godinama prikazuje u lokalnim i nacionalnim vijestima kako odrastaju. Kateri i Jay također imaju program za streaming uživo pod nazivom “14 Outdoorsmen” kojem će sada možda trebati promjena imena.

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

  Ključne riječi: , ,