Subota, 20. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Djevica u 107. godini života

Clara-Meadmore
Preuzmite sliku

Clari Meadmore iz Velike Britanije seks se uvijek činio kao “mnogo muke ni oko čega”. “U moje vrijeme si mogao seks da imaš samo sa suprugom, a ja se nikada nisam udavala” kaže Meadmoreova

Clara-MeadmoreClara Meadmore, iz Velike Britanije, sekretarica je u penziji koja ponosno ističe da je djevica u 107. godini! Kako je rekla, uvijek je bila “isuviše zauzeta” za seks, a čitav čin joj se činio kao “mnogo muke ni oko čega”.

Baka iz Cornwalla rekla je kako je još sa 12 godina znala da će ostati sama i kako se zbog toga posvetila učenju. U njeno doba, dvadesetih godina, seks je značio brak, a nju brak nikada nije zanimao.

– Često su me pitali jesam li gay. Ne znam kako ljudi ne mogu da shvate da me seks nikada nije zanimao – rekla je Meadmoreova. Nisam nikada imala dečka. U moje vrijeme si mogao seks da imaš samo sa suprugom, a ja se nikada nisam udavala – kaže Meadmoreova koja dodaje da su je uvijek interesovale druge stvari.

– Imala sam divna prijateljstva sa muškarcima, ali nikada se nešto više od toga nije dešavalo. Sve izgleda tako brzo u današnje vrijeme. Nisam upućena u to kako mladi danas žive, ali vjerujem da se sve mnogo brže odvija – zaključila je Meadmoreova.

Vijesti.ba / Tuzlanski.ba

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: