Utorak, 16. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Djeveruše pozirale s mladenkom, a svi su primijetili samo jedan detalj

Preuzmite sliku

Jedna od djeveruša se izdajala u trenutku kada se trebala fotografirati s mladenkom, no fotografkinja je u tom vidjela savršeni prizor

Fotografkinja Amber Fletcher nije ni slutila da će jedna od njezinih fotografija s vjenčanja postati viralni hit nakon što ju je objavila na svom Facebook profilu.

Ona je, naime, snimala vjenčanje na Floridi u oktobru u prošle godine. Prvo je fotografisala mladoženju sa svojim prijateljima, a potom je prešla na mladenku i djeveruše. Međutim, jedna od djeveruša, Allison Helper još se izdajala električnom izdajalicom.

Fotografkinja je to vidjela kao savršenu priliku za fotografiju pa je tako snimila djeverušu koja je pozirala s mladenkom i druge četiri djevojke.

– Uvijek radim fotografije kao naslovnica filma Djeveruše i ovo mi se činila savršena prilika snimiti fotografiju koja je humoristična, ali i prikazuje realno taj dan – ispričala je fotografkinja.

Mladenka Rachael Downs otkrila je pak da ona također doji svoju 18-mjesečnu kćer, a i ona se sama izdajala na vjenčanju svoje djeveruše Allison.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,