Nedjelja, 21. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Amerikanka saznala da je spavala sa polubratom, doktor ih sve prevario

Preuzmite sliku

Amerikanka Victoria Hill (39) nikad nije razumjela kako je toliko različita od svog oca. Fizički nisu nalikovali, a nisu imali ni izbliza isti temperament. Ponekad se čak šalila s članovima porodice kako je ona sigurno poštarovo dijete.

Prije nekoliko godina imala je zdravstvenih problema i čudilo ju je što njene roditelje nikad nisu mučile slične boljke. Odradila je genetski test, a rezultati su je zapanjili!

Otkrila je kako njen otac nije njen biološki otac i kako ima više od 20 polubraće i polusestara, piše CNN.

A s jednim polubratom je u prošlosti, prije nego što je došla do ovog šokantnog otkrića, imala seksualne odnose.

Priča ide ovako: Victorijina majka Maralee u mladosti je posjećivala doktora za neplodnost kako bi zatrudnjela. S njim je dogovorila kako će je oploditi spremom anonimnog studenta, međutim doktor Burton Caldwell je u procesu koristio vlastitu spermu. Žena nije imala pojma.

Svoje otkriće o tome kako joj otac nije biološki otac podijelila je s društvom u toku proslave 20 godina mature. Jedna osoba za stolom posebno se čudno ponašala dok je ona o tome govorila – njen dečko iz srednje škole, za kojeg se, priznala je i sama, skoro udala.

Nakon nekoliko mjeseci bivši dečko joj je poslao poruku da je i njegova majka je u prošlosti išla u tu kliniku za neplodnost i on je odradio genetski test.

“Ti si moja sestra,” napisao joj je bivši dečko u poruci.

Victoria je bila u potpunosti u šoku. Bila je sa suprugom i dvoje djece na odmoru, sve je izgledalo idealno. Uskoro je otkrila i kako je pohađala školu s nekim od svojih polubraće i polusestara.

Nakon što je saznala o kojem doktoru je riječ, odlučila je otići i suočiti se s njim, a on ju je većinu vremena ispitivao o tome koliko je uspješna u životu.

Nije se ispričao zbog svog čina, samo je rekao kako nije razmišljao da bi to moglo stvoriti probleme u mogućnosti.

Pokrenuta je tužbu protiv njega: Hill i njena druga polubraća i polusestre sve prate s puno interesa.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje