Majka koja je pretukla nastavnicu u Beogradu od ranije poznata po “incidentnom ponašanju”
Foto: Tuzlanski.ba

Ana Radojičić (32), bivša odbojkašica, kćerka vlasnika Odbojkaškog kluba "Vizura", napala je i pretukla nastavnicu biologije u OŠ "Jovan Dučić" na Novom Beogradu.

Prema nezvaničnim informacijama, uhapšena žena je i ranije bila poznata u školi po incidentnom ponašanju.

Vezano | Uhapšena majka osumnjičena da je pretukla nastavnicu u školi na Novom Beogradu 

Podsjetimo, po nalogu javnog tužioca Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, policijski službenici PS Novi Beograd, donijeli su rješenje o zadržavanju okrivljene Ane Radojičić (32) zbog krivičnog djela zlostavljanje i mučenje i krivičnog djela ugrožavanje sigurnosti, prenosi Nova.rs.

Uhapšenoj se krivičnom prijavom stavlja na teret da je dana 13.06.2024. godine, u osnovnoj školi na Novom Beogradu, nezadovoljna zaključenom ocjenom njenog sina, uputila oštećenoj – nastavnici prijetnje po život i tijelo, vrijeđala je, počupala za kosu i zadala joj više udaraca u predijelu tijela nanevši oštećenoj lake tjelesne povrede.

Usljed radnji okrivljene oštećenoj je, po sopstvenoj izjavi, povrijeđeno ljudsko dostojanstvo i osjeća strah za svoju bezbjednost, a ujedno je predmetni događaj izazvao i uznemirenost građana, naročito zbog činjenice da se dogodio u osnovnoj školi.

Okrivljena će dana 15.06.2024. godine biti saslušana od javnog tužioca na sve okolnosti događaja. Svjesni učestalosti napada na prosvjetne radnike Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu će predlagati najstrože sankcije i na taj način uticati na bezbjednost svih građana i očuvanje obrazovnih institucija.