Student PLUS: Mjesečna karta za studente bez ograničenja
Foto: Tuzlanski.ba

DD ''Gradski i prigradski saobraćaj'' Tuzla obavještava korisnike da prodaja mjesečnih karata za mjesec MAJ 2013.god. počinje 25. Aprila (četvrtak).

gips-karta-Svaka kupljena mjesečna karta važi danom kupovine a mjesečnu kartu možete kupiti za cijeli ili pola mjeseca.

-Korisnici koji posjeduju mjesečnu kartu na prigradskim i opštinskim linijama imaju pravo na neograničen broj vožnji na svim linijama u gradu od broja 1 do broja 7 a vikendom i praznikom putuju širom kantona besplatno na svim linijama koje pokriva DD ''Gradski i prigradski saobraćaj'' Tuzla.

-DD ''GiPS'' Tuzla je uveo nove pogodnosti za studente. Pored uobičajenih studentski mjesečnih karata i ove godine u ponudi je mrežna mjesečna karta ''Student PLUS''. Kupovinom ove mjesečne krate po cijeni od 70,00 KM uz predočen indeks studenti imaju mogućnost za cijeli mjesec neograničeno koristiti usluge javnog prevoza na svim relacijama DD ''GiPS'' – a, od broja 1 do 31 uključujući i Općine Živinice i Srebrenik.

-Cijena pojedinačne vožnje u zoni grada vikendom i dalje iznosi 1,00 KM.

-Prodaja mjesečnih karata vrši se u zoni grada na prodajnim mjestima, autobusnim stanicama u S.Hanu, Kalesiji, Srebreniku, Puračiću, Lukavcu i kod voznog osoblja.