U rijeci Spreči: Pronađeno beživotno tijelo Šerifa Salkića iz Tuzle
Foto: Tuzlanski.ba

Nakon jučer pronađenog parkiranog vozila Opel Astra kojim je Šerif upravljao, danas je pronađeno i tijelo.

Serif-pronadjen

Nakon što smo jučer ujutro objavili vijest o nestanku našeg sugrađanina Šerifa Salkića, danas u popodnevnim satima pronađeno je i beživotno tijelo u rijeci Spreči.

Podsjećamo, Šerif Salkić je posljednji put bio lociran u srijedu oko 13:30h na putu Ciljuge-Živinice od kada mu se izgubio svaki trag. Gospodin Šerif Salkić upravljao je vozilom Opel Astra, registarskih tablica A36-O-871, koji je jučer pronađen u neposrednoj blizini mosta na magistralnom putu M4 između MZ Sižje i MZ Dobošnica.

Istragu na licu sprovelo je Tužilaštvo TK, a u potragu su bili uključeni pripadnici ronilačkog društva "Vidara" Gradačac, helikopter Oružanih snaga BiH, kao i brojni prijatelji nestalog sugrađanina kao i bliski prijatelji i radne kolege njegove porodice.

Tijelo je pronađeno u rijeci Spreči, a u narednim danima obdukcija će otkriti više informacija o samom uzroku smrti našeg sugrađanina.

Ispred redakcije Tuzlanski.ba porodici, Šerifa Salkića kao i brojnim prijateljima upućujemo iskreno saučešće. (Tuzlanski.ba)