Foto: Tuzlanski.ba

Grupa Miligram je publici sinoć u krcatom ''Mejdanu'' ponovo priredila nezaboravan provod uz novi album ''Magnetic'' te nakon dvije godine iznova su opravdali očekivanja Tuzlaka, piše Tuzlanski.ba.

Grupa Miligram je krenula na svoju veliku koncertnu turneju pod nazivom ''Electric tour'', te je na '''listi'' gradova bila i Tuzla jer je vladao veliki interes da se ponovi koncert u našem gradu.

Podsjetimo, dvije godine je prošlo od zadnjeg Miligramovog koncerta koji slovi za jedan od najposjećenijih u tuzlanskom Mejdanu.

Međutim, ni sinoć Miligram nije iznevjerio svoju publiku, koncert je trajao više od dva sata a na repertoaru su se našli stari i novi hitovi te je grupa premijerno za tuzlansku publiku izvela pjesmu ''100%''. U okviru ''Electric toura'' planirani su vizuelni efekti koje do sada publika nije imala prilike da vidi.

Organizatori koncerta ''Beral Music'' su istakli da ih raduje činjenica da je publika prepoznala Miligram kao jedno veliko muzičko osvježenje na estradi ne čije koncerte rado dolaze svi uzrasti, pa je tako i na jučerašnjem koncertu bila publika od 7-77 godina.

- Kao i prošli put u Tuzli smo i sada imali spektakularni koncert koji nam je ostavio veoma lijepe utiske i dao energiju da i dalje radimo ovo što volimo, te s publikom razmijenjujemo pozitivnu vibru" -  izjavili su članovi benda koji nakon Tuzle nastavljaju svoju turneju i po drugim gradovima. (Tuzlanaski.ba | Foto: Dennis McShane)