Grad Tuzla postao je bogatiji za novi, savremeno opremljen fitness centar koji se nalazi u naselju Zlokovac i klijentima pruža odlične uslove za obavljanje kvalitetnih treninga. 

Fitness centar KRON opremljen je najmodernijim TechnoGym spravama, koje nude izvrsne mogućnosti za oblikovanje svakog dijela tijela, i(li) dosezanje svakog sportsko-takmičarskog cilja. Za sve vrijeme treninga članovima i klijentima su na usluzi su educirani instruktori.

Od ulaska u prostore centra i elementarnih uputa koje se daju početnicima, do izrade specifičnih programa treninga, prilagođenih željama i mogućnostima svakog člana i posjetioca, uposlenici Fitness centra KRON su uvijek na raspolaganju svojim klijentima.

kron-centar-22

Fitness centar raspolaže sa 22 kardio stanice koje čine trake za trčanje, steperi, bicikla, tako da u svakom momentu klijentima je na raspolaganju veliki broj sprava za obavljanje kvalitetnog treninga.

Pored svega navedenog, uskoro zainteresirani klijenti će moći koristiti i programe Aerobic-Zumba, Crossfit, Insanity program, Aerobic man, Aerobic Mix i drugi... Radno vrijeme centra od 08:00 sati do 22:00 sata. Sve aktuelnosti možete pratiti putem zvanične Facebook stranice centra Ovdje.