Foto: Tuzlanski.ba

Godinama unazad Tuzla je prepoznatljiva po ljetnoj ponudi, a osim dnevnih turističkih atrakcija, sve su popularniji koncerti koji privlače veliki broj turista. Ovog ljeta će Tuzlaci i svi drugi posjetitelji moći uživati i uz hitove Tropico band -a i Goce Tržan. 

Koncerti će se održati 5.jula u Hotelu Salis u organizaciji Wint events -a. Biće ovo spektakularan koncert koji će sve prisutne rasplesati do zore, poručuju organizatori.

Wint events je do sada održao već tri spektakularna događaja: “Mint Cabaret Show” koji je pružio publici novo iskustvo, koncert Mirze Selimovića i Šejle Zonić kojim su mnogi ostali oduševljeni, a treći event je bio koncert Baraka & Skadarlija koji su izazvali posebne emocije.

Svi ovi događaji osvojili su srca publike, što znači da Wint events obećava još bolju zabavu.

Tropico band poznat je po svojoj zaraznoj muzici i poznatim hitovima poput "Sve moje zore", "Zauvijek tvoj", "Ako ti je do mene" i drugi. Dok će energija Goce Tržan dovesti atmosferu do maksimuma.

''Zabilježite 5. juli u svojim kalendarima jer je to datum kada se spajaju vrhunska atmosfera i najbolja muzika.'', naglasili su organizatori.

Cijena klasične ulaznice iznosi 40 KM, a VIP ulaznice 70KM.