Foto: Tuzlanski.ba

Ljeto dolazi, nekad vožnja bicikla postane vaša svakodnevna navika!

m-bike-shoop1

M-BIKE Shop je specijalizirana prodavnica i servis bicikala, sa najboljom ponudom bicikala i usluge servisa u regiji Tuzle. Ljubazno i stručno osoblje na adresi ul. Bosne Srebrene BB (pored sportskog centra Mejdan) svakodnevno je na usluzi svima onima koji žele dodatnu informaciju vezanu sa servisiranje bicikla ili vezano za kupovinu jednog od brojnih bicikala u ponudi . Iskustvo u biciklističkom sportu vlasnika Jusić Mirsada, dovelo je M-BIKE Shop do najvećih standarda kako u servisiranju tako i u najboljem odabiru bicikala u svojoj ponudi.

m-bike-podrum1

U 2013. godini M-BIKE Shop u ponudi ima veliki izbor bicikala i opreme, najvećih svjetskih proizvođača kao što su: SCOTT, TREK, CANONNDALE, SPECIALIZED, GT, POLAR, SHIMANO, FOX, CONTINENTAL.

mirso52

Pored velikog broja kvalitetnih bicikala kao i opreme ali i dijelova za bicikla, M-BIKE Shop u svom asortimanu raspolaže i sa Fitness, Ski i Moto opremom ali i sa najkvalitenijim rolerima.  Posjetite M-BIKE shop te uz stručno savjetovanje odaberite za sebe nešto iz bogatog asortimana.

Ljeto dolazi, nekad vožnja bicikla postane vaša svakodnevna navika!

m-bike-shopko1

M-bike-fbMarketing / Tuzlanski.ba

HTML Online Editor Sample