Foto: Tuzlanski.ba

Ljeto je većini ljudi omiljeno godišnje doba, s pravom – sunce, toplo vrijeme, kupanje, druženje, zabava, izleti u prirodu… 

Glossa – centar za njemački jezik Tuzla vam ovo ljeto čini još primamljivijim! Očekuju vas posebni programi kurseva njemačkog jezika za odrasle i djecu. Učite njemački jezik u jedinom centru u kojem su predavači ispitivači na Goethe-ispitima koje organizuje Glossa – centar za njemački jezik Tuzla u saradnji sa Goethe-Institutom Bosne i Hercegovine.

Posebni ljetni kursevi za odrasle

Za sve zainteresovane koji tokom ljeta žele učiti njemački jezik organizuju ljetne kurseve na svim nivoima, kako za odrasle tako i za djecu. Polaznici koji upišu naše ljetne su u mogućnosti da biraju svoj optimalni intenzitet učenja i na taj način kurs završe u kraćem ili dužem vremenskom periodu. Kursevi po vašoj mjeri!

Upišite ljetni kurs u Glossa – centru za njemački jezik Tuzla, učite sa nama njemački i družite se kroz još jedno zabavno „Glossa Ljeto“!

NOVO: Poseban ljetni program pomoću kojeg možete da završite kurs za 2 do 10 sedmica! Omogućeno vam je da preko ljeta kurseve završite brže i najpovoljnije do sada!

Možete da birate između ekstraintenzivnog kursa koji se izvodi svakim radnim danom od 9.00 sati do 12.30 sati (trajanje kursa je 2 sedmice) i intenzivnog kursa koji se izvodi u večernjim terminima po dva ili tri puta sedmično (trajanje od 7 do 10 sedmica).

Dođite i uvjerite se sami!

Ljeto je vrijeme druženja, igre i zabave. Stoga su u Glossa – centru za njemački jezik Tuzla odlučili da kurseve njemačkog jezika za djecu organizuju i u ljetnom periodu. Program Glossa Sommer – ljetni kursevi njemačkog jezika za djecu će najmlađim polaznicima osigurati zabavno učenje njemačkog jezika. Individualni pristup svakom mališanu omogućava praćenje napretka i krajnje procjene nakon završenog kursa. Održavaju se redovni roditeljski sastanci, jer je važno da roditelji budu dio procesa učenja, te da prate napredak svoje djece.

Koje su prednosti ljetnih kurseva za djecu?

Ljetni kursevi njemačkog jezika za djecu otvaraju vrata ka učenju i zabavi tokom ljetnog period

a. Sva djeca koja žele učiti njemački jezik tokom ljeta mogu da računaju na raznovrsne nastavne aktivnosti u učionici i izvan nje. Pripremili su mnogobrojne igre, aktivnosti u prirodi, učenje uz film, muziku, glumu ili ples, druženja između grupa uz društvene igre i još mnogo toga.

Koliko dugo traju ljetni kursevi za djecu?

Ljetni kurs njemačkog jezika za djecu traje dva mjeseca, i to juli i august. Kurs je osmišljen tako da se nastava odvija u vidu zanimljivih radionica koje zajedno sačinjavaju jednu cjelinu. Djeca su nakon toga u mogućnosti da nakon ljeta učenje nastave na narednom nivou. Nastava se odvija jednom sedmično, radnim danom, tako da djeca pored učenja njemačkog jezika mogu i da se igraju sa drugarima, te da se posvete svojim hobijima.

Program za djecu je podijeljen po uzrastima:

Ljetni kurs KINDER 1 (uzrast 4-7 godina)

Ljetni kurs KINDER 2 (uzrast 8-12 godina)

Ljetni kurs KINDER 3 (uzrast 13-15 godina)

Ovog ljeta su iz Glossa-centra Tuzla pripremili posebne pogodnosti i poklone iznenađenja za najmlađe!

Više informacija telefonom na broj 061/571-561 ili putem maila [email protected] ili ih posjetite lično u njihovim prostorijama u ulici Džafer Mahala 1 na Skveru (II sprat iznad Azela).