Stiglo je vrijeme za vizuelnu promjenu vašeg omiljenog internet medija.

Dragi naši, pred vama je redizajnirani i osvježeni portal Tuzlanski.ba
Foto: Ilustracija Tuzlanski.ba | Stigao je novi Tuzlanski.ba

Ne slavimo nikakvu godišnjicu, niti obilježavamo jubilej, častimo vas redizajnom portala u jednom sasvim običnom danu.

Pored toga što se svakodnevno trudimo da profesionalno, pravovremeno i vjerodostojno donosimo sve najnovije informacije, sada vam donosimo i dinamičniji i vizualno unaprijeđeni Tuzlanski.ba.

Tokom godina trudili smo se posjetiteljima omogućiti što ugodniji, brži i kvalitetniji pristup sadržajima koji nastaju u našoj redakciji, a s time ćemo nastaviti još kreativnije, kvalitetnije i inovativnije.

Zahvaljujući vama Tuzlanski.ba je konstantno među najposjećenijim web medijima u BiH i dominantno najuticajniji internet medij u TK.  

Najnovijim vizualnim osvježenjem željeli smo našim čitateljima ponuditi još bolji i ugodniji pristup sadržaju. Bilo da vas zanimaju vijesti iz zemlje, svijeta, tehnologije i biznisa, noviteti u svijetu mode i muzike, autoindustrije ili sporta, sve sadržaje sada vam prezentujemo na pregledniji i jednostavniji način.

Brže i preglednije... 

Uveli smo i nekoliko tehničkih inovacija u koje ćemo vas postepeno uvoditi.

Mogućnost kreiranja profila, komentarisanja, interne ankete, nove kategorije, preglednije galerije, kvalitetniji sadržaji, zanimljive priče, samo su dio onoga što će postati nova svakodnevna navika svih onih koji nas posjećuju.  

/ Anketa

Sviđa li vam se redizajnirani Tuzlanski.ba
Rezultati

Bilo da pristupate našim sadržajima putem računara, laptopa ili nekog od mobilnih uređaja, vaše iskustvo surfanja portalom Tuzlanski.ba upravo je postalo još bolje.

Izgled stranice koju upravo čitate rezultat su višemjesečnog rada naših vrijednih prijatelja iz Lampe, dok ništa manje vrijedni prijatelji uskoro puštaju redizajnirane aplikacije za Android i IOS mobilne uređaje... 

Uskoro i nove naprednije mobilne aplikacije... 

Hvala Vam za sve ove godine...