bolognese
Kuhar otkrio kako pravilno napraviti bolonjez: 'Ovaj sastojak vam ne treba'
Sigurno smo svi uvjereni da znamo napraviti dobar bolonjez umak. No, jedan talijanski kuhar s TikToka je "zgrožen" načinom na koji ljudi pripremaju bolonjez te tvrdi da ga mnogi rade krivo. On smatra da je jedan čest sastojak potpuno pogre...
Produžite rok trajanja umaka za tjesteninu koristeći jednostavan trik s posudicom za led
Sigurno vam se nekoliko puta dogodilo da vam ostane umaka za tjesteninu od večere i onda ne znate šta biste s njim. Srećom, postoji nekoliko načina da produžite rok trajanja ostatku umaka za tjesteninu, a najbolji način je da ga pohranite u...
Tri greške koje pravimo kad kuhamo pastu bolognese
Ko ne voli jesti špagete s umakom bolognese? To tradicionalno talijansko jelo od tjestenine, mljevenog mesa i rajčice nalazi se u gotovo svačijem kuharskom repertoaru. Ipak, većina amaterskih kuhara (a i pokoji profesionalac) pravi početnič...
Talijanski chef otkriva: Ovo je jedini ispravni recept za pripremu bolonjez umaka!
Stefano Cilla, poznati talijanski chef koji vodi kuhinju u restoranu Bancone u Engleskoj, otkrio je da za pripremu bolonjez umaka postoji samo jedan tačan recept koji trebate slijediti kako bi ovo omiljeno jelo ispalo savršeno. Prvo kaže k...