Ponedjeljak, 4. Marta 2024.
Tuzlanski.ba logo

Vladimir Mićanović: Momci su dobro radili, pobjeda protiv Mladosti je imperativ (FOTO)

Preuzmite sliku

OKK Sloboda dočekuje sutra u velikoj dvorani Mejdan trenutno drugoplasiranu ekipu KK Mladost iz Mrkonjić Grada od 19:30 sati, u okviru 8. kola Lige 12.

Nakon dva vezana poraza izabranici Vladimira Mićanovića tražiće prekid loše serije protiv ekipe Gorana Sladojevića koja se nalazi trenutno na drugoj pozicji uz 6 pobjeda i jednim porazom, i sigurno je da Tuzlake očekuje teška utakmica.

Momci su dobro trenirali ovu sedmicu, i optimističan sam pred utakmicu protiv Mladosti. Imali smo 7 dana da se stabilizujemo, jer se nismo baš najbolje snašli sa dvije utakmice u 4 dana, upisali smo dva poraza. Mislim da smo spremni uz našu tuzlansku publiku da prekinemo lošu seriju od dva poraza.” kaže Mićanović.

  • okk-sloboda-press-novembar2
  • Crveno-crni će biti uskraćeni za usluge već od utakmice sa Sparsima povrijeđenog Mirze Hrnčića, a zbog povreda sutrašnji meč propuštaju Jovanović i Ahmedić.

    “Iako nisam u trenažnom procesu posmatram sve sa strane, i mislim da vlada odlična atmosfera da se se uđe u dobru seriju. I pozvao bih navijače da nas podrže, kao uvijek do sada. Što se tiče moje povrede nadam se da ću na parket za jedno 20 dana. Počeo je oporavak, treba mi još zeleno svjetlo doktora, a postoperativni oporavak je odlično prošao.” ističe Mirza Hrnčić.

    (Tuzlanski.ba | S.M.)

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje