Srijeda, 22. Maja 2024.
Tuzlanski.ba logo

Spalletti: “Džeko je naš jedini napadač, a Zukanović ima kvaliteta”

Preuzmite sliku

“Gervinho je želio napustiti klub pod svaku cijenu. El Shaarawy je želio doći, El Shaarawy je taj koji igra za momčad, Gervinho će utrostručiti plaću”.

Roma se u nedjelju susreće s Frosinoneom, a nakon dva remija svi od novog trenera Luciana Spallettija očekuju pobjedu. Mogli bi u toj utakmici gledati nešto izmijenjen sastav jer je ekipa jača za Stephena El Shaarawyja, a ostala je bez Gervinha.

Da raščistimo, Gervinho je želio napustiti klub pod svaku cijenu. El Shaarawy je pod svaku cijenu želio doći, El Shaarawy je taj koji igra za momčad, a ne Gervinho. Gervinho će utrostručiti svoju plaću. Rekao sam mu ‘dobro’,” rekao je Luciano Spaletti na konferenciji za medije, a potom se okrenuo Ervinu Zukanoviću.

Zukanović je već dvije godine u Italiji, a igra na poziciji na kojoj smo kratki. Sportski je direktor napravio odličan posao njegovim dovođenjem. Ja sam odobrio njegovu kupnju, znam kako igra, a razgovarao sam i s drugim koji ga poznaju i bio sam siguran u ovu kupnju. Igrač je s karakterom, fizički je snažan, dobro se pozicionira, ima snažan udarac i glavom i nogom. Nije baš brz, ali se uvijek dobro postavlja u igri i moći će dobro odigrati.

Novinari nisu propustili priliku upitati novog trenera hoće li u momčad vratiti Seydoua Doumbiju kojemu je istekla posudba s moskovskim CSKA.

Poznajem ga, napravio mi je problema kada sam igrao protiv njega u Rusiji, ali ima problema s time da bude momčadski igrač. Čini mi se kao da smo o ovoj temi već razgovarali. Mi imamo napadača i on se zove Edin Džeko. On je kvalitetan igrač. Mora dobiti loptu i steći ponovno povjerenje da je iskoristi. On će pokazati svoju kvalitetu, jednostavno mu moramo vjerovati.(goal.com)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje