Spalletti: "Džeko je naš jedini napadač, a Zukanović ima kvaliteta"
Foto: Tuzlanski.ba

"Gervinho je želio napustiti klub pod svaku cijenu. El Shaarawy je želio doći, El Shaarawy je taj koji igra za momčad, Gervinho će utrostručiti plaću".

Roma se u nedjelju susreće s Frosinoneom, a nakon dva remija svi od novog trenera Luciana Spallettija očekuju pobjedu. Mogli bi u toj utakmici gledati nešto izmijenjen sastav jer je ekipa jača za Stephena El Shaarawyja, a ostala je bez Gervinha.

"Da raščistimo, Gervinho je želio napustiti klub pod svaku cijenu. El Shaarawy je pod svaku cijenu želio doći, El Shaarawy je taj koji igra za momčad, a ne Gervinho. Gervinho će utrostručiti svoju plaću. Rekao sam mu 'dobro'," rekao je Luciano Spaletti na konferenciji za medije, a potom se okrenuo Ervinu Zukanoviću.

"Zukanović je već dvije godine u Italiji, a igra na poziciji na kojoj smo kratki. Sportski je direktor napravio odličan posao njegovim dovođenjem. Ja sam odobrio njegovu kupnju, znam kako igra, a razgovarao sam i s drugim koji ga poznaju i bio sam siguran u ovu kupnju. Igrač je s karakterom, fizički je snažan, dobro se pozicionira, ima snažan udarac i glavom i nogom. Nije baš brz, ali se uvijek dobro postavlja u igri i moći će dobro odigrati."

Novinari nisu propustili priliku upitati novog trenera hoće li u momčad vratiti Seydoua Doumbiju kojemu je istekla posudba s moskovskim CSKA.

"Poznajem ga, napravio mi je problema kada sam igrao protiv njega u Rusiji, ali ima problema s time da bude momčadski igrač. Čini mi se kao da smo o ovoj temi već razgovarali. Mi imamo napadača i on se zove Edin Džeko. On je kvalitetan igrač. Mora dobiti loptu i steći ponovno povjerenje da je iskoristi. On će pokazati svoju kvalitetu, jednostavno mu moramo vjerovati." (goal.com)