Subota, 20. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

U Olimpijskom selu ima svega, a pogotovo seksa!

olimpijsko selo sex
Preuzmite sliku

Jedna od najboljih fudbalerki svijeta Solo otkrila je ESPN-u zašto je bolje da američki sportaši ne borave u Olimpijskom selu.

\"olimpijskoOrganizatori Olimpijskih igara u Londonu dobili su puno kritika od strane američkih sportiste zbog nedovoljno adekvatnog smještaja u Olimpijskom selu. Kreveti su debelo premali, ali najbolja vratarka svijeta Hope Solo otkriva još neke pojedinosti koje su uticale na odluku da američki sportaši većinom ne borave u selu.

\'\’Olimpijsko selo može odvratiti pažnju. Sportaši su ekstremni kada su neke stvari u pitanju. Puno radimo i treniramo, a onda znamo i dosta popiti kad se opuštamo. Nakon napornih nadmetanja svi se žele što bolje zabaviti. Ima dosta seksa. Neke sam vidjela da se seksaju na livadi usred Olimpijskog sela\'\’, kaže Solo.

\'\’Tokom Igara u Pekingu prije četiri godine u selu su se našle osobe koje tamo nisu smjele biti. Bilo je puno poznatih poput glumca Vincea Vaughna koji je \'partijao\’ s nama. Mogla sam dovesti nekoga u sobu bez da itko sazna.\'\’

Nije tajna kako su na Olimpijskim igrama buknule mnoge ljubavi, a možda najpoznatiji primjer je Roger Federer koji je upravo u Olimpijskom selu 2000. godine u Sydneyju upoznao svoju današnju suprugu Mirku Vavrinec.

Takođe, španski rukometaš Inaki Urdangarin i kći španskog kralja, Christina, jahačica koja je nastupila u Seulu, upoznali su se 1996. u Atlanti, piše Gol.hr

Tuzlasnki.ba

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: