Subota, 27. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Ostalo je još malo vremena: AdmiralBet ti poklanja 50 KM bonusa dobrodošlice

Preuzmite sliku

Popularno

Najbrže rastuća online kladionica u Bosni i Hercegovini, Admiralbet, je tokom mjeseca novembra odlučila da časti sve koji žele da osjete uzbudljivo iskustvo igranja igara na sreću.

Kompanija koja je u sastavu renomirane Novomatic korporacije, svjetskog lidera u priređivanju igara na sreću, uspješno posluje na području Bosne i Hercegovine, već godinu dana.

Povodom prvog rođendana AdmiralBet poklanja svim novoregistrovanim igračima 50 KM bonusa BEZ USLOVA.

Još nemaš nalog na admiralbet.ba? Požuri i registruj se jer te čeka 50 KM bonusa!

Kako do 50 KM bonusa dobrodošlice?

Sve što je potrebno jeste da se  registruješ na platformu i verifikuješ svoj nalog dostavljanjem ličnog dokumenta. U roku od 24 sata od trenutka verifikacije, na nalog će ti biti uplaćeno 50 KM koje možeš iskoristiti za kompletnu ponudu na sajtu.

Najbolje slot igre, svakodnevni jackpotovi, najpopularnija virtuelna igra današnjice Aviator, bingo ili sportsko klađenje, potpuno je svejedno, jer uz dodijeljeni bonus imaš mogućnost da se zabaviš i istražiš bogatu ponudu koja je dostupna na platformi.

  • DA BI PREUZEO BONUS OD 50 KM NIJE NEOPHODNO DA URADIŠ DEPOZIT!

    Uplata depozita ti donosi dodatne bonuse

    Osim početnog bezuslovnog bonusa, igrači imaju priliku osvojiti dodatnih 1200 KM kroz prva tri depozita. Na svaki od prva tri depozita dobijaš po 200% bonusa, što predstavlja najveći bonus za kazino i sportsko klađenje u Bosni i Hercegovini.

    Na trećem depozitu čeka te i dodatno sjajnih 200 besplatnih spinova na Sizzling Hot Deluxe slot igri.

    Ovo je prilika koju ne želiš propustiti, jer ti daje mogućnost da uvećaš svoje šanse za dobitak.

    Sve ovo možeš uraditi čak i preko mobilne aplikacije AdmiralBet-a, koja je dostupna za android i iOS uređaje.

    Redovni bonusi i vrijedne nagrade

    AdmiralBet se ne zaustavlja samo na dobrodošlici. Kroz redovne bonuse i promocije, kladionica nagrađuje svoje igrače čineći iskustvo igranja još uzbudljivijim. Bez obzira jesi li novi ili postojeći igrač, očekuj uzbudljive bonuse i iznenađenja koji će u svakom trenutku dati dodatnu vrijednost tvojoj zabavi.

    Podsjetimo, AdmiralBet je na početku svog poslovanja u Bosni i Hercegovini pokrenuo kampanju gdje je srećni dobitnik osvojio BMW 4 Gran Coupe, a tokom prethodnog perioda je takođe davao razne bonuse novoregistrovanim igračima.

    Da bi bio u toku sa svim dešavanjima i promocijama, zaprati AdmiralBet na Facebooku i Instagramu ili posjeti njihov sajt admiralbet.ba.

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje