Utorak, 23. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Objava izazvala brojne komentare: McGregor pokazao transformaciju u sedam godina

Preuzmite sliku

Njegova objava izazvala je brojne komentare fanova, neki hvale njegov današnji izgled u usporedbi s fotografijom od prije sedam godina.

Velika UFC-ova zvijezda Conor McGregor (33) je na svom Instagramu objavio fotografiju koja pokazuje njegovu fizičku transformaciju u posljednjih sedam godina. Irac je na društvenim mrežama podijelio kolaž od tri fotografije, kako je izgledao na vaganju za borbu protiv Josea Alda (2015.) i Floyda Mayweathera (2017.), uz aktualnu fotografiju, piše Croring. McGregor je trenutačno težak oko 86 kilograma, a želja mu je doći u velter kategoriju (77 kilograma).

Conor ima dvadesetak kilograma više nego što je imao 2015. uoči borbe protiv Alda. Njegova objava izazvala je brojne komentare fanova, neki hvale njegov današnji izgled u usporedbi s fotografijom od prije sedam godina. A drugi ističu kako je svoje najbolje borbe imao dok je bio težak 65,8 kilograma.

“Da, gospodine. Izgledaš snažno brate”, napisao je jedan fan, dok je drugi ostavio komentar: “To je sulud način na koji je mogao dominirati različitim težinskim kategorijama.”

Conor McGregor je bivši prvak perolake i lake kategorije. Do naslova u perolakoj kategoriji stigao je u decembru 2015. kada je za samo 13 sekundi nokautirao Joséa Alda. Nakon toga je ima dvije borbe u velter kategoriji protiv Natea Diaza (poraz i pobjeda), te je u novembru prekidom u drugoj rundi svladao Eddieja Alvareza i osvojio pojas prvaka lake kategorije. Irac je u septembru 2018. izgubio protiv Khabiba Nurmagomedova, te je potom pobijedio Donalda Cerronea. Uslijedila su dva poraza od Dustina Poiriera, a u onom posljednjem lani ujulu, McGregor je slomio nogu.

Povratak UFC-ove zvijezde u oktogon najavljen je za drugu polovicu godine…

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,