Nedjelja, 19. Maja 2024.
Tuzlanski.ba logo

Mozzart talenti kreću u osvajanje svijeta: Počela kampanja “Stipendiranje talenata” u BiH

Preuzmite sliku

Svojim talentima uspješno osvajaju naučna priznanja, obaraju sportske rekorde i blistaju na pozornicama.

Oni su mladi koji sanjaju velike snove, a na putu ostvarenja pomoći će im kompanija Mozzart kroz akciju “Stipendiranje talenata”. Uz pomoć regionalnog lidera u priređivanju igara na sreću podrška će stići na adrese mladih i nadarenih koji su svojim vještinama to zaslužili i uspješno se upisali na Mozzartovu listu talenata.

U kompaniji Mozzart posjeduju apsolutni sluh za talente i nadarenim mladim ljudima omogućavaju dalje usavršavanje u različitim oblastima – od umjetnosti, kulture, preko matematike i ekonomije, sve do sporta…

– Ulaganje u mlade je uvijek siguran dobitak jer oni svojim znanjem i vještinama pokreću svijet. Kroz našu novu kampanju mladi će dobiti priliku da ispune svoje snove i dostignu puni potencijal. Veliko nam je zadovoljstvo što kao kompanija možemo da stanemo uz njih i olakšamo im uspon do vrha-  ističe Selma Salkanović, rukovodilac Direkcije korporativnih poslova kompanije Mozzart.

Kompanija Mozzart će u narednom periodu, kroz mjesečno stipendiranje, pružiti podršku mladim sportistima, umjetnicima, naučnicima i drugim talentima iz najrazličitijih oblasti. Oni će dobiti priliku da izbruse svoj talenat, napreduju u životu i karijeri, te ostvare svoje snove.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,