Petak, 29. Marta 2024.
Tuzlanski.ba logo

Igor Emkić jedini predstavnik BiH na Olimpijadi borilačkih sportova

igor emkic
Preuzmite sliku

Takmičare KBV “Flek Tom-Cat” Tuzla, u narednom period očekuju značajna takmičenja, a prvo naredno je „World Combat Games 2013” – Olimpijada borilačkih sportova, gdje se kao jedni predstavnik Bosne i Hercegovine plasirao naš takmičar Igor Emkić (kickboxing – low kick).

igor emkic

„World Combat Games 2013” će se drugi put po redu održati u St. Petersburgu u Rusiji od 18. – 26. oktobra 2013. godine i okupit će najbolje svjetske takmičare u 15 borilačkih vještina, koji su pravo nastupa stekli na osnovu plasmana na prethodnim svjetskim prvenstvima u okviru matičnih asocijacija.

Tim povodom KBV “Flek Tom-Cat” organizuje press konferenciju na kojoj će klupski treneri, takmičar i predstavnici menadžementa kluba govoriti o očekivanjima na spomenutom takmičenju, klupskim planovima i manifestaciji “Noć šampiona VI” čije je održavanje planirano početkom naredne godine.

Press konferencija će se održati 18.10.2013. (petak) u Kongresnoj sali TC “Dramar” u Slavinovićima, sa početkom u 12.00 h. (Press team KBV “Flek Tom-Cat”)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: