FFC06: "Tuzlanski stroj" Emkić protiv Marokanca El Bounija!
Foto: Tuzlanski.ba

Posložena je i posljednja kockica porečkog mozaika FFC06 priredbe koju ćemo pratiti 14.6. Službene FFC stranice su otkrile i zadnju nepoznanicu, odnosno posljedni par koji ćemo pratiti na zaista spektakularnoj priredbi u istarskom gradu.

igor emkic7

"Tuzlanski stroj" Igor Emkić će se tako u jednom od glavnih dijelova priredbe suprotstaviti mladom Marokancu Ibrahimu El Bouniju. Obojicu ovih boraca, koji će snage odmjeriti u kategoriji do 85 kilograma, smo već gledali u Final Fight ringu. Sjećanje na Emkićevu borbu iz Osijeka je još svježe s obzirom na sjajan nastup protiv Ivana "Groznog" Stanića. Naši borac je pitanje pobjednika riješio "highlight" nokautom u trećoj rundi nakon čega se Stanić nije budio još najmanje pet minuta, piše Fightsite

I El Bouni se hrvatskoj publici predstavio u najboljem mogućem svijetlu kada se na FFC03 priredbi u Splitu odlično suprotstavio ponajboljem hrvatskom borcu u ovoj kategoriji Toniju Milanoviću. U izjednačenom meču suci su nakon tri runde prednost dali Milanoviću što je naišlo na dosta kritika borilačke javnosti koja je smatrala da je pobjeda trebala otići Marokancu.

S obzirom na novitet koji je FFC uveo u svoje evente, odnosno na šest borbi glavnog dijela priredbe, dvoboj Emkić - El Boni ćemo pratiti kao prvi u "main cardu".

FFC06: Poreč

Igor Jurković (CRO) vs. Dževad Poturak (BiH), KB HW

Hesdy Gerges (EGP) vs. Pavel Zhuravlev (UKR), KB HW

Ivica Trušček (CRO) vs. Laszlo Senyei (HUN), MMA -77kg

Emil Poljak (CRO) vs. Dorijan Ilić (CRO), MMA HW

Miran Fabjan (SLO) vs. Ivan Bilić (CRO), KB -81kg

Igor Emkić (BiH) vs. Ibrahim El Bouni (MAR), KB -85 kg

Mladen Kujundžić (CRO) vs. Nikola Dimkovski (SER), KB HW

Ivan Vitasović (CRO) vs. Stefan Traunmuller (AUS), MMA HW

Samo Petje (SLO) vs. Teo Mikelić (CRO), KB -71kg

Tonči Peruško (CRO) vs. Nenad Šančić (CRO), MMA -81kg