Nedjelja, 28. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Bećirović i Helez uputili čestitke reprezentaciji BiH u sjedećoj odbojci

Preuzmite sliku

Popularno

Član Predsjedništva BiH Denis Bećirović i ministar odbrane Bosne i Hercegovine Zukan Helez čestitali su reprezentaciji Bosne i Hercegovine u sjedećoj odbojci i selektoru Ifetu Mahmutoviću osvajanje Evropskog prvenstva.

-Upućujem najiskrenije čestitke reprezentaciji Bosne i Hercegovine i selektoru Ifetu Mahmutoviću u sjedećoj odbojci. Naši reprezentativci pokazali su još jednom svoje znanje i nepokolebljivost i osvojili 11. evropsko zlato u svojoj historiji. Ova pobjeda i odbrana titule prvaka Evrope ponovo je donijela radost građanima Bosne i Hercegovine. Iskreno vjerujem da ćete i na narednim takmičenjima predstavljati našu domovinu na najbolji način. Zlatnim momcima reprezentacije Bosne i Hercegovine u sjedećoj odbojci želim još mnogo pobjeda i da zajedno slavimo uspjehe Bosne i Hercegovine – naveo je Bećirović u čestitki.

– Zlatni momci, čestitam vam i zahvaljujem što ste u našu zemlju donijeli još jednu zlatnu medalju. Bosance i Hercegovce učinili ste ponosnima, hvala vam što punim srcem i s velikim žarom dostajanstveno predstavljate Bosnu i Hercegovinu. Od srca vam želim još medalja – rekao je Helez.

Tim trijumfom bh. zlatni odbojkaši osigurali su i direktan plasman na Paraolimpijske igre naredne godine u Parizu.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje