Petak, 23. Februara 2024.
Tuzlanski.ba logo

AdmiralBet – uplatite svoj depozit bez provizije! Iskoristite priliku i zgrabite bonus!

Preuzmite sliku

Samo u AdmiralBet-u za sve novoregistrovane igrače poklon od 50 KM – BEZ USLOVA.

AdmiralBet omogućio je svim svojim igračima da prilikom uplate novca na online nalog, to urade sa 0% provizije, jer sve manipulativne troškove AdmiralBet preuzima na sebe.

Pored tog što svaki dan možete deponovati svoj nalog sa 0% provizije, ukoliko ste ljubitelj online kazino zabave, četvrtak je dan kao stvoren za vas.

Prilikom uplate unesite PROMO KOD: SLOT30 i dobijate 30% bonusa za online slot igre.

Da iskoristite ove pogodnosti neophodno je da imate registrovan online nalog, a ukoliko se registrujete odmah, vašu zabavu započinjete apsolutno besplatno! Kako?

Registrujte se na AdmiralBet-u i preuzmite poklon od 50 KM – BEZ USLOVA!

BH TELECOM – SMS

Za sve prepaid i postpaid korisnike mobilnog provajdera BH TELEKOM, zabava nema ograničenja, jer u svakom trenutku mogu svoj AdmiralBet nalog dopuniti putem SMS dopune.

Sve što je potrebno jeste samo upisati svoj ID korisničkog naloga i iznos kojim želite dopuniti online nalog, a kroz par trenutaka željeni iznos je dostupan za zabavu.

Svoj AdmiralBet online nalog možete dopuni SMS porukom na broj – 062 02066.

 • UPLATA VAUČEROM

  Na nekoliko hiljada prodajnih mjesta u Bosni i Hercegovini, kupovinom vaučera možete dopuniti svoj AdmiralBet nalog, ali za razliku od drugih, AdmiralBet pokriva manipulativne troškove, te iznos deponujete sa 0% provizije.

  Ukoliko, na primjer, uplatite 50 KM upravo će taj iznos biti na vašem računu, BEZ MANIPULATIVNIH TROŠKOVA.

  Jedino što možete očekivati jeste da iskoristite svakodnevne AdmiralBet bonuse, zato obavezno budite u toku i pogledajte AdmiralBet promocije.

  BANKOVNE KARTICE

  Ne želite da idete na uplatno mjesto, ili da kupujete vaučer? Želite zabavu 0-24h na bilo kom mjestu, u bilo kom trenutku? Može!

  Deponujete svoj AdmiralBet nalog bilo kojom bankovnom karticom ( Visa, Maestro ili Mastercard ) i uradite to bez bilo kakve provizije. Onaj iznos koji vi želite, kroz par sekundi je na vašem nalogu u bilo kom trenutku.

  AdmiralBet Starter Pack – bonus do 1200 KM + 200 besplatnih spinova

  Sve novoregistrovane igrače, ali i one koji imaju već AdmiralBet nalog, a nikad do sad nisu deponovali na svoj nalog, očekuje AdmiralBet Starter Pack – do 1200 KM za prva tri depozita, a uz 3. depozit i 200 besplatnih spinova na igri Sizzling Hot Deluxe.

  Iskoristite bonuse za uplate, zaigrajte svaki dan, jer očekuju vas interesantni slot turnir, cashback, besplatni spinovi i AdmiralBet Jackpot. Ukoliko želite uzbuđenje, već je poznato da uz ADMIRALBET – NEMA ZIME NA ONLINE KAZINU!

 • Zapratite AdmiralBet BiH Facebook i Instagram nalog i očekujete zabavu koja je uvijek #viseodigre!

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

  Ključne riječi: , , ,