Subota, 27. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

AdmiralBet: 50 igrača osvaja po 20 KM Freebeta za Ligu šampiona, a svi igrači 50% bonusa

Preuzmite sliku

Popularno

AdmiralBet sportska kladionica nudi svim novoregistrovanim igrača bonus dobrodošlice od 50 KM bez uslova i bez depozita!

Liga šampiona je sigurno jedno od najpopularnijih fudbalskih takmičenja na svijetu, a posebno uzbuđenje je uvijek nakon “povratka” i zimske pauze.

Večeras u nokaut fazi pratimo dva meča:

1. FC Copenhagen – Manchester City

2. RB Leipzig – Real Madrid.

Sigurno da su M. City i R. Madrid favoriti na mečevima, a vjerovatno i jedni od glavnih favorita za osvajanje takmičenja. Da li želite da znate kako ih favorizuju bukmejkeri?

AdmiralBet nudi najbolje kvote za Ligu šampiona, ali ako želite da budete u zagarantovanom profitu, ovo je LINK za vas!

AdmiralBet GiveAway –  50 igrača osvaja po 20 KM Freebeta

Stvar je više nego jednostavna, sve što treba da uradite jeste da posjetite i zapratite AdmiralBet instagram nalog i na giveaway objavi u komentaru, označite prijatelja sa kojim pratite utakmice i svoj ID AdmiralBet naloga.

Naravno, ukoliko do sad niste registrovali svoj nalog na AdmiralBet platformi sad je idealna prilika da to uradite, jer na poklon dobijate 50 KM za registraciju i verifikaciju nalog.

Bonus od 50 KM dobijate bez uslova i bez obaveznog depozita. 25 KM možete iskoristiti za igru najboljih kvota, a drugih 25 KM za slot igre provajdera Greentube i Fazi.

  • Najveći bonus za Ligu šampiona u BIH – 50%

    Za aktiviranje bonusa, sve što je potrebno jeste da u danima kad se igra Liga šampiona ( utorak i srijeda ), prilikom uplate svog depozita na AdmiralBet platformi, unesete PROMO KOD: LS50.

    Minimalni iznos depozita je 10 KM, te zato ne propustite priliku da naplatite bonus i zaigrate besplatno na svoje favorite.

  • Da budete u toku sa svim prednostima igre i zabav, zapratite AdmiralBet Instagram ili posjetite promocije na sajtu.

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje