Utorak, 23. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Od Tuzle do Ciriha navijači Slobode poručuju: “AZMIRE OSTANI”! (FOTO)

Preuzmite sliku

Akcija “5 do 12” UG “Prijatelji FK Sloboda” i navijačke grupe Fukare, na nekadašnjem mjestu tribine Istok u nedjelju je okupila nekoliko hiljada simpatizera tuzlanske Slobode. Sa legendarnog Istoka odaslana je jasna poruka podrške predsjedniku kluba Azmiru Husiću u njegovim nastojanjima da od FK Sloboda stvori stabilan, respektabilan, trofejan i evropski klub.

Husiću je tom prilikom poručeno da su svi iskreni navijači uz njega, te da gradske strukture trebaju podržati plan koji će klub pretvoriti u jedan od najuspješnijih bh. fudbalskih kolektiva. Akciju “5 do 12” podržali su navijači svih uzrasta, od 7 do 77 godina.

  • azmire-ostani356
  • Nakon podnesene ostavke na društvenoj mreži Facebook pojavila se stranica “Podrška za Azmira Husića” koja broji skoro 4.000 članova. Upravo na ovoj stranici navijači Slobode pojedinačno šalju jedinstvenu i jasnu poruku: “AZMIRE OSTANI”, kao što možete vidjeti u galeriji fotografija, poruke podrške ne stižu samo iz Tuzle nego i iz Obodnice, Brčkog, pa čak i iz Ciriha.  (Tuzlanski.ba)

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje