Četvrtak, 25. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Zeljković i Hadžibegić okupili Sarajevo, Velež, Tuzlu, Borac i Slogu na večeri

Preuzmite sliku

Predsjednik FS BiH Vico Zeljković, selektor Faruk Hadžibegić, direktor A reprezentacije Zvjezdan Misimović i savjetnik predsjednika Marko Miličić sastali su se sinoć u Antaliji sa predstavnicima klubova koji se nalaze na pripremama u ovom gradu, saopšteno je iz FS BiH.

  • Ekipe Borca, Sarajeva, Sloge Meridian, Tuzla Cityja i Veleža se trenutno nalaze u turskom gradu.

  • Predsjednik Zeljković je za zvaničnu stranicu FS BiH kazao da je sastanak sa predstavnicima spomenutih klubova bio veoma konstruktivan.

  • “Veoma konstruktivan sastanak sa predstavnicima premijerligaških klubova koji se pripremaju u Antaliji.

  • Razgovor je prošao veoma uspješno i zajedno sa svim ostalim klubovima, nalazimo se na istom zadatku, a to je poboljšanje svih segmenata fudbala u BiH kroz zajedničke aktivnosti i sinergiju.

  • U bliskoj budućnosti posjetiću i sve ostale klubove i sa njima razgovarati o načinima da naš klupski fudbal podignemo na veći nivo”, riječi su Zeljkovića.

    Sastanku su, između ostalih, prisustvovali direktorica Ajla Alimanović i trener Mirza Varešanović (FK Sarajevo), predsjednik Stojan Malbašić, direktor Dejan Lukendić i trener Vinko Marinović (FK Borac), direktor Sabahudin Vugdalić i trener Milenko Bošnjaković (FK Tuzla City), predsjednik Senad Kevelj, direktor Sanjin Alagić i trener Nedim Jusufbegović (FK Velež), te predsjednik Miroslav Kršić i trener Zoran Ćurguz (FK Sloga).

  • Faruk Hadžibegić i Zvjezdan Misimović su se ranije danas sastali sa članovima stručnog štaba Sloge Meridian.

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

    Ključne riječi: , , ,