Utorak, 23. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Vlasnica najprovokativnije navijačke fotke objasnila potez: Tijelo pokazujem kad želim

Preuzmite sliku

Otkrila je da na golišavim fotkama zaradi oko 4-5 hiljada dolara mjesečno.

Početkom septembra, na društvenim mrežama je osvanula “navijačka fotka godine”, uslikana na tribinama stadiona “Sveti Nikola” tokom meča između Barija i SPAL-a u Seriji B. Na njoj se nalazi djevojka pred kojom muškarci, a bogme i žene, ne mogu ostati ravnodušni.

Fotografija je vrlo brzo postala viralna i obišla je cijeli svijet, a u međuvremenu se javila i njena vlasnica koja otkriva kako je ona uopšte nastala.

  • – Kao žena, slobodno pokazujem svoje tijelo kako i kada želim. Ne želim da omalovažavam bilo koga, ali to je moj izbor – poručila je Italijanka čije ime se ne otkriva zbog opisa posla kojim se bavi.

    Ima 21 godinu, diplomirala je digitalne komunikacije i ima godišnju kartu Barija. S druge strane je itekako aktivna na društvenim mrežama i 18+ kanalima, dok je za njen sadržaj na platformi “Onlyfans” potrebno izdvojiti 15 dolara za mjesec dana.

    – Radeći ono što volim, došla sam do zarade od četiri ili pet hiljada dolara mjesečno. Riječ je o bruto ciframa, jer se PDV i porezi plaćaju od zarade – poručila je.

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

    Ključne riječi: , , ,