Petak, 29. Marta 2024.
Tuzlanski.ba logo

Vlahović na udaru huligana zbog transfera godine: “Ni tjelohranitelji te neće spasiti. Cigane, gotov si”

Preuzmite sliku

Jedna od najvećih zvijezda zimskog prelaznog roka trebala bi završiti u Juventusu. Naime, talijanski mediji javljaju kako su Fiorentina i Juventus dogovorili prelazak srpskog reprezentativca Dušana Vlahovića u redove ‘Stare dame’.

Oko ovog 21-godišnjeg napadača posljednjih su se sedmica spominjali mnogi klubovi, a na kraju je pobjednik cijele priče Juventus. Transfer još uvijek nije službeno objavljen, ali svi talijanski mediji donose kako su klubovi sve dogovorili. Fiorentina bi trebala dobiti 75 miiona eura, a pitanje je samo hoće li sve dobiti domah ili dio kroz bonuse. Vlahović bi s Juventusom trebao potpisati ugovor na četiri i pol godine po kojem će godišnje zarađivati 7 miliona eura.

Vijest da bi Vlahović karijeru trebao nastaviti u Juventusu uznemirila je navijače Fiorentine koji, da budemo blagi, nikako ne vole ‘Staru damu’. Tokom noći su se u Firenzi pojavila parole upućene mladom napadaču.

“Ni tjelohranitelji te neće spasiti. Cigane, gotov si”, pisalo je na jednom transparentu, a drugi se nadovezao na to: “Vlahoviću, govnaru! Ciganine.” Srpskom reprezentativcu sigurno neće biti lako kada prvi put u dresu Juventusa istrči na stadion Artemio Franchi. (Jutarnji.hr)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje