Petak, 26. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Užasno iskustvo na Old Traffordu: Navijači hodaju po urinu

Preuzmite sliku

Manchester United je među nekoliko globalno najpoznatijih klubova svijeta, a sad posjet njihovom mitskom stadionu Old Trafford mnogima predstavlja nezaboravno i zapravo životno iskustvo.

No, to iskustvo gotovo sigurno bude pokvarene ukoliko se gledatelj nađe u jednom od WC-a na stadionu. Naime, pod WC-a doslovno pliva u urinu, što navijače ipak ne zaustavlja u namjeri da se olakšaju prije nego se vrate na svoja mjesta. Ipak, nema sumnje kako je riječ o vrlo neugodnom te također nezaboravnom iskustvu.

Kako to izgleda, možete vidjeti na snimku:

Problemi koje je Cristiano Ronaldo spominjao u svom intervjuu prije napuštanja Manchestera sve ju javno vidljiviji. Rezultati su trenutno dobri, no porazi poput 7:0 na Anfieldu i dalje pokazuje da se u Manchesteru ima puno za raditi

Autor snimka zapravo je jedan od navijača, koji je u svojoj objavi rekao kako ovo nije prvi put da se tako nešto događa te kako se zapravo radi o onome što Glazeri (omraženi vlasnici kluba) ne žele da se vidi.

Ipak, snimka je vrlo brzo postala viralna i samo potvrdila kako je kod Crvenih đavola sve daleko od onog na što navodi status jednog od najvećih i najpopularnijih klubova svijeta. (Gol.hr)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,