Nedjelja, 16. Juna 2024.
Tuzlanski.ba logo

Svi se dali u potragu za ženom koja je očarala Mbappéa! Pronašli su njen Instagram profil

Preuzmite sliku

“Spakuj se, uskoro ćeš živjeti u Madridu”, piše u jednom od komentara na Instagram profilu djevojke koja je očarala Kyliana Mbappéa, jednog od najboljih igrača današnjice čiji je transfer u Real Madrid jedan od najvažnijih u nogometnoj historiji.

Nakon više od godinu dana spekulacija i previranja, Kylian Mbappé je objavio kako od iduće sezone više neće igrati u Paris Saint-Germainu. Francuskom napadaču i jednom od najperspektivnijih nogometaša današnjice krajem ove sezone istječe ugovor, a vodstvo pariškoga kluba dalje će morati bez svog glavnog ofenzivca. Mbappé se već dugo povezuje s Real Madridom, a sada se doima kao da je to njegova definitivna destinacija.

Kako su došli topliji dani, nogometaši su se odlučili družiti u Cannesu, gradu na Francuskoj rivijeri poznatom po prestižnom filmskom festivalu. U jednom trenutku se pojavila djevojka koja je pokraj njihovog stola mahala francuskom zastavom, a na snimku koji je postao viralan Mbappé je ostao vidno zatečen.

Kako to vrlo često biva na društvenim mrežama, zanimanje za tajnovitu djevojku brzo se proširilo, a nije trebalo dugo čekati niti kako bi se otkrio njen identitet. Riječ je o djevojci po imenu Lea, influencerici i modelu. U trenutku kada su je obožavatelji pronašli imala je 10 hiljada pratitelja, a u međuvremenu je ta brojka skočila na više od 110.000 hiljada.

  • “Bio je u pravu, kakva ljepotica”, napisala je jedna osoba u komentarima na profilu djevojke. “Ti si ona koja će nam dati mini ninja kornjače”, stoji u komentaru koji se referira na čestu šalu gdje se Francuz uspoređuje s likovima iz popularne animirane serije. “Spakuj se, uskoro ćeš živjeti u Madridu”, piše u jednom od komentara.

     

    Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

     

    Objavu dijeli λέα (@leatsa__)

     

    Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

     

    Objavu dijeli λέα (@leatsa__)

     

    Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

     

    Objavu dijeli λέα (@leatsa__)

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

    Ključne riječi: , ,