Petak, 29. Marta 2024.
Tuzlanski.ba logo

Suze u očima: Emotivni Ronaldo zaplakao uoči utakmice Portugala i Gane

Preuzmite sliku

Portugalski nogometaš Cristiano Ronaldo snimljen je sa suzama u očima tokom intoniranja himne njegove reprezentacije uoči utakmice 1. kola grupne faze Svjetskog prvenstva u Kataru protiv selekcije Gane.

Ronaldo je trenutno u najturbulentnijem trenutku u karijeri, posebno nakon što je sporazumno raskinuo ugovor s Manchester Unitedom te se našao na meti brojnih kritika svjetskih ličnosti i medija zbog riječi koje je uputio protiv ovog kluba.

Uz to, ranije je rekao da će mu Svjetsko prvenstvo u Kataru biti i oproštajni Mundijal s reprezentacijom Portugala, pa nema sumnje da je sve to imalo utjecaj na njegovu reakciju tokom intoniranja nacionalne himne.

Brojnim medijima i popularnim stranicama na društvenim mrežama, očekivano, nije trebalo dugo vremena da uoče taj detalj i objave fotografije i snimak.

Zanimljivo, Ronaldo je danas postao drugi kapiten u historiji svjetskih prvenstava koji predvodi svoju selekciju, a da zvanično nema tim. Prije Ronalda to je učinio Kanađanin Bruce Wilson 1986. godine. Kako je i sam najavio, trenutno je u potpunosti fokusiran na Svjetsko prvenstvo u Kataru, a nakon što završi nastup na Mundijalu, razmišljat će o novom klubu i narednoj sredini u kojoj će igrati.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,