Petak, 29. Marta 2024.
Tuzlanski.ba logo

Sergio Ramos: Bit ću sretniji ako večeras izgubi Barcelona

Preuzmite sliku

Sergio Ramos je sa dva postignuta gola sinoć na najbolji način proslavio 100. utakmicu u Ligi prvaka. Bio je najbolji fudbaler Real Madrida u gostujućoj pobjedi nad Napolijem (3:1) u revanš meču osmine finala najjačeg klupskog takmičenja Starog kontinenta.

”Stotu utakmicu u Ligi prava želio sam proslaviti golovima. Mučili smo se u revanšu. Međutim, pronašli smo dobitnu formulu i pobijedili (u oba meča bilo je po 3:1 za Real, iako je Napoli oba puta vodio, op.a.). Nekada stvari ne idu kako želite. Sretan sam što greške nisu utjecale na konačan rezultat”, izjavio je Ramos, javlja Anadolu Agency (AA).
O večerašnjem duelu osmine finala Lige prvaka na ”Camp Nou”, gdje će Barcelona protiv PSG-a imati ogroman zaostatak iz prvog susreta igranog u Parizu (0:4), Ramos je rekao:

”Bit ću sretniji ako izgubi Barcelona. Imat ću lak san ukoliko se to desi”.

Osim duela Barcelona – PSG (0:4), večeras od 20.45 sati revanš osmine finala Lige prvaka igrat će i Borussia Dortmund – Benfica (0:1).

Pored Reala, plasman u četvrtfinale sinoć je izborio i minhenski Bayern koji je i u drugom meču pobijedio Arsenal sa 5:1, te sa ukupnih 10:2 doslovce ponizio slavni tim iz Londona.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: