Sada je sve na Realu: Luka Modrić upravi kluba otvoreno iznio svoje želje
Foto: Tuzlanski.ba

Nogometna sezona bliži se svom kraju, a još uvijek nije poznato kakva će biti iduća za Luku Modrića, odnosno u čijem će se dresu hrvatski kapiten nalaziti.

Real priprema oproštaj, Luki se ne ide nigdje

U posljednje vrijeme se čini kako Real Madrid polako priprema oproštaj od svoje legende, svakako jednog od najvećih i najuspješnijih igrača u historiji, no Luka se ne predaje.

Već se neko vrijeme zna kako ove sedmice trebaju uslijediti njegovi razgovori s upravo kluba, a prema informacijama s kojima raspolaže Fabrizio Romano, kao da se to upravo događa.

Luka je otvoreno rekao što želi

Naime, on je otkrio kako je Luka pristupio klubu i obavijestio ih o svojim namjerama, odnosno izrazio je svoju želju ostati u klubu te potpisati novi ugovor.

Novac mu u ovom slučaju ne predstavlja gotovo ništa, njegova glavna želja je ostati te je izašlo u javnost kako je odbio dvije bogate ponude.

Dakle, sve je na Realu. Čini se kako je Luka spreman i na ovosezonsku ulogu, sve s ciljem da nastavi igrati nogomet tamo, gdje se osjeća najbolje i tamo gdje će nastaviti svoj život, u Madridu. (Gol.hr)