Robijaši: "Slobodi sretno, a Tuzlacima želimo toplu dobrodošlicu u naš grad"
Foto: Tuzlanski.ba

Utakmica prvog pretkola Evropske lige Sloboda – Beitar igra se danas od 18 sati na stadionu Bilino polje u Zenici. Kako smo već objavili sve već broj navijača iz Tuzle stiže u Zenicu, gdje na ulicama ovog grada provode vrijeme do početka utakmice.

Povodom odigravanja utakmice prvog pretkola Evropske lige u kojem FK Sloboda kao domaćin u Zenici dočekuje izralesku ekipu Beitar, navijačka skupina "Robijaši" se oglasila na svojoj zvaničnij Facebook stranici:

Večeras će naše Bilino polje biti domaćin klubu FK Sloboda iz Tuzle, uoči prvog pretkola kvalifikacija za Ligu Evrope, te im svakako želimo da im naš stadion bude od sreće kao što je to reprezentaciji i mnogim drugima klubovima koji su branili svoje boje na našem stadionu. Kao navijačka grupa želimo našem predstavniku, FK Slobodi sve najbolje povodom meča sa Izraelcima, a svim Tuzlacima želimo toplu dobrodošlicu u čelični grad tj. našu Zenicu  te da se ugodno osjećaju i da svoj klub odvedu ka pobjedi što im mi od srca želimo.

Svi se nadamo da će Sloboda ubilježiti dobar rezultat i da će Bilino polje imati razloga za slavlje, a pristalicama Slobode želimo dobru zabavu do početka utakmice uz druženje na terasama sa našim momcima. Sretno!!!